Dupa zece ani, statia ecologica a deseurilor de la Roesti ar putea prinde viata

În urmă cu zece ani, proiectul de montare a staţiei de reciclare a deşeurilor menajere de la Roeşti era pomenit ca fiind una dintre investiţiile iminente care se vor realiza în judeţ cu sprijinul Consiliului Judeţean, şi care va aduce venituri consistente economiei vâlcene. Săptămâna trecută, Consiliul Judeţean Vâlcea, titular al proiectului „Sistem de Management […] Vezi știrea »

16 strazi din Babeni vor fi asfaltate

Noul an pare a fi, pentru autorităţile oraşului Băbeni, unul al proiectelor de dezvoltare urbană. Actualul primar al Băbeniul, Ştefan Bogdan anunţă investiţii majore, chiar în prima parte a anului. Modernizarea străzilor este unul dintre proiectele prioritare, care se va realiza în următoarea perioadă: „În primul rând ne ocupăm de infrastructură prin asfaltare, modernizarea rigolelor […] Vezi știrea »

Berislavesti, o zona cu potential agroturistic montan

Primarul din Berislăveşti, Ion Buşagă declară că drumul judeţean 703N este unul strategic, singurul pe care se poate ocoli Valea Oltului din zona Cornet până la Călimăneşti, şi care face legătura cu comunele din nordul judeţului, respectiv Perişani sau Titeşti. Pe drumul spre Perişani se află izvoare cu ape sulfuroase asemănătoare unor izvoare din Călimăneşti-Căciulata, […] Vezi știrea »

Un milion de lei, fonduri europene pentru Consiliul Judetean Valcea

• Suma a fost deja virată în contul Consiliului Judeţean şi va fi utilizată la finanţarea altor lucrări de reabilitare a drumurilor judeţene Săptămâna trecută, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a anunţat că suma de 952.219,30 lei a ajuns în contul Consiliului Judeţean Vâlcea de la Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru acoperirea […] Vezi știrea »

EDITORIAL: Romania este o colonie, dar una intens disputata

De Mihai ROMAN Mai crede cineva că politicienii aleşi de români muncesc măcar un minut pe zi pentru a-şi îndeplini mandatul de încredere dat de alegători? Nici gând, iar ultimele evenimente sunt menite să ne demonstreze încă o dată că, indiferent cine ne-ar conduce, mult mai important este să descoperim cine sunt păpuşarii din spatele […] Vezi știrea »