Femeie accidentată mortal de o maşină, la Salcea

O femeie în vârstă de 69 de ani şi-a pierdut ieri viaţa în urma unui accident rutier. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 17.15, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29, în interiorul orașului Salcea, un bărbat de 43 de ani, din județul Botoșani, a accidentat o femeie … […] Vezi știrea »

Două sute de persoane din Galaţi, printre care şi copii, locuiesc de mai bine de o lună în …

Un bloc din oraşul Galaţi, cu două sute de locatari, dintre care 20 de copii, nu are căldură de o lună, din cauza unei avarii. Pereţii s-au umplut de mucegai, parchetul s-a umflat, iar autorităţile nu ştiu cum să repare defecţiunea, scrie Mediafax.Avaria a apărut la începutul lunii noiembrie şi de … (continuare) Articol publicat […] Vezi știrea »

Peste 100 de angajaţi ai instituţiilor Ministerului Muncii din Cluj au încetat lucrul două ore

Peste 100 de angajaţi ai instituţiilor subordonate Ministerului Muncii din Cluj-Napoca – ITM, AJOFM, Casa de Pensii şi AJPIS – au întrerupt lucrul timp de două ore şi au protestat, luni, în curtea clădirii comune în care îşi desfăşoară activitatea, nemulţumiţi de salariile mici, scrie … (continuare) Articol publicat luni, 11 decembrie 2017, în secţiunea […] Vezi știrea »

Grevă spontană a salariaților Casei de Pensii Suceava

Câteva zeci de angajați ai Casei Județene de Pensii Suceava, din toate compartimentele instituției, au intrat astăzi în grevă spontană, nemulțumiți de nivelul de salarizare. Salariații Casei de Pensii Suceava au declanșat conflictul de muncă spontan aproape de ora 11:00, greva ținând aproape o oră. … (continuare) Autor: Dan COMANArticol publicat luni, 11 decembrie 2017, […] Vezi știrea »

Alexandru Arşinel, INTERNAT la Spitalul Universitar. …

Medicii de la Spitalul Universitar anunţă că starea lui Alexandru Arşinel este stabilă, urmând a fi reevaluat. Actorul a fost dus, duminică, la unitatea medicală, acuzând dureri toracice, scrie Mediafax.Surse medicale au precizat că artistul ar fi internat la secţia de cardiologie a Spitalului … (continuare) Articol publicat luni, 11 decembrie 2017, în secţiunea „Ultima […] Vezi știrea »