A naibii muscă!

Astăzi nu am stare şi nici forţă pentru a continua „comedia umană” pe care v-o prezint de ceva vreme. Nu am nervi pentru păreri. Nici măcar pentru cele ale mele. Astăzi vreau să vă vorbesc despre Univers. Despre tot ceea ce înconjoară planeta asta, pe care o rasă aşa-zis dominantă se … (continuare) Autor: Florin […] Vezi știrea »

Monument dedicat lui Ştefan cel Mare şi Sfânt

Thumbnail for 4617597

Duminică, în prezenţa localnicilor şi a numeroşilor turişti, a deputatului Angelica Fădor şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Viorel Seredenciuc, la Ciocăneşti a avut loc dezvelirea monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, realizat de sculptorul Mircea Dăneasa. Slujba de sfinţire a … (continuare) Autor: Stelian BORHANArticol publicat sâmbătă, 19 august 2017, în secţiunea „Local”. Sursă […] Vezi știrea »

Weekend cu patru meciuri în Cupa Monitorul

Cupa Monitorul se apropie pași repezi de final, competiția ajungând în etapa meciurilor din fazele superioare. Trei partide s-au disputat ieri, urmând ca sâmbătă și duminică să se joace alte patru.Ediția din acest an, care va cuprinde în total 781 de meciuri, se bucură de participarea unui număr de … (continuare) Autor: Gabriel TODERAŞCUArticol publicat […] Vezi știrea »

Festivalul de Artă Medievală Suceava, deschis oficial, cu salve de tun

Thumbnail for 4615554

Deschiderea oficială a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” Suceava, ajuns la a XI-a ediție, dar prima de anvergură internațională, a avut loc vineri seara, în curtea interioară a Cetății, în dreptul bastioanelor care au rezistat în numeroase lupte.Festivalul Medieval de la … (continuare) Autor: Cosmin ROMEGAArticol publicat vineri, 18 august 2017, în secţiunea […] Vezi știrea »

Proiect Ministerul Justiţiei: Penitenciarele vor putea să obţină venituri în plus, prin …

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) va putea să obţină venituri în plus, prin exploatarea muncii deţinuţilor, dar şi din valorificarea produselor obţinute din activitatea proprie, potrivit unui proiect de lege lansat în dezbatere publică de Ministerul Justiţiei (MJ), scrie … (continuare) Articol publicat vineri, 18 august 2017, în secţiunea „Ultima ora„. Sursă știre Vezi știrea »