Alimentarea cu energie în 13 localităţi din judeţul Suceava, afectată după furtunile de vineri

Alimentarea cu energie în 13 localităţi din judeţul Suceava este afectată sâmbătă din cauza unui stâlp de medie tensiune rupt în urma furtunilor de vineri.Echipele companiei Delgaz Grid lucrează pentru remedierea avariilor din sistemul de distribuţie, precum şi a deranjamentelor individuale şi … (continuare) Articol publicat sâmbătă, 24 iunie 2017, în secţiunea „Ultima ora local„. […] Vezi știrea »

Procesiune cu mii de oameni pe străzile Sucevei

Mii de oameni sunt acum în procesiune pe străzile Sucevei în urma raclei care adăposteşte moaştele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava. De dimineaţă curtea Mănăstirii Sf. Ioan şi străzile din jurul acesteia s-au umplut de oameni care au venit să asculte slujba oficiată de un sobor de preoţi şi s-au … (continuare) Autor: […] Vezi știrea »

Ceaiul de la Chirurgie

De fiecare dată când am ocazia să vorbesc cu un coleg chirurg sunt extrem de onorat și atent. Dintr-un enorm respect. Sunt situații și situații. Uneori pacientul e deschis pentru a i se face o operație care doar ameliorează sau rezolvă temporar starea lui. Și sunt multe cazuri de cancer care se … (continuare) Autor: […] Vezi știrea »

Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii, Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, Celia și foc de …

În acest final de săptămână, în parcarea Iulius Mall se desfășoară Zilele Sucevei, evenimentul organizat de Primăria Municipiului Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall, ce include un program variat de concerte și activități de recreere.Sâmbătă este o zi dedicată folclorului, iar spectacolele încep … (continuare) Autor: Cosmin ROMEGAArticol publicat sâmbătă, 24 iunie 2017, în secţiunea […] Vezi știrea »

Stelian Tănase: „Moartea unui dansator de tango”

Bucureștiul anilor 40 – cu strălucirea și mizeria lui, zgomotos, suferind în tăcere, aflat în situația-limită a unei ocupații străine. E un oraș care dansează deasupra unui vulcan. Bordelul „Maria Theresa”, Gara de Nord dau decorul acestei lumi crepusculare. Aici evoluează prostituate, … (continuare) Articol publicat sâmbătă, 24 iunie 2017, în secţiunea „Pagina de carte”. […] Vezi știrea »