Doi infractori din Șcheia, săltați de polițiști în baza unor condamnări definitive

Un tânăr în vârstă de 23 de ani și o fată de 14 ani, din Șcheia au fost ridicați de polițiști în baza unor condamnări definitive. Vasile Sabin Cuțitariu, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 3 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare, într-un dosar de furt. […] Vezi știrea »

CORAMI MOB – mobilă la comandă, stil şi eleganţă

Există câteva momente în viaţă când ajungem în situaţia în care trebuie să alegem între mobila de serie şi mobila personalizată, la comandă. Dacă vă pasă de modul în care arată casa dumneavoastră şi vă doriţi ca fiecare piesă de mobilier să fie gândită cu adevărat şi lucrată în detaliu, atunci … (continuare) Articol publicat […] Vezi știrea »

Un investitor australian vrea să facă noul stadion al Sucevei

Amenajarea noului complex sportiv al Sucevei, în principal un nou stadion, pe terenul liber din zona Metro, s-au putea concretiza printr-un parteneriat public-privat.Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că săptămâna trecută a venit la Primăria Suceava un investitor serios, din Australia, care … (continuare) Autor: Cosmin ROMEGAArticol publicat miercuri, 18 octombrie 2017, în secţiunea „Ultima […] Vezi știrea »

Copiii Alexia și Ioan Gavril au fost externați, Anastasia pare să piardă lupta cu viața

Directorul medical al Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, dr. Doina Ganea-Motan, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că cei doi copii ai familiei Gavril care au fost internați la Chirurgie Pediatrică, Alexia, de 9 ani și Ioan, de 3 ani, au fost externați … (continuare) Autor: Dana HUMOREANUArticol publicat miercuri, […] Vezi știrea »

Lungu: „O să fie o bătălie mare pe licitația de salubrizare menajeră!”

Salubrizarea municipiului Suceava pentru următorii 12 ani va fi scoasă la licitație în mai puțin de două săptămâni.„Suntem la un pas de a avea licitație pe salubrizare menajeră pe 1 noiembrie, la ora 10.00. Așa cum anticipam, va fi foarte solicitată această licitație, nici nu a avut loc și … (continuare) Autor: Cosmin ROMEGAArticol publicat […] Vezi știrea »