Vineri s-a întunecat în plină zi şi furtuna a făcut ravagii în judeţ

S-au produs pagube la acoperişurile a 6 imobile din Moftin şi Medieşu Aurit Dacă în majoritatea localităţilor judeţului nu s-a resimţit furtuna la care mulţi se aşteptau, vară fiind, au fost câteva localităţi în care au fost răsturnaţi câţiva arbori şi au căzut crengi pe cablurile electrice. În localităţile Carei (două situaţii), Doba, […] Sursă […] Vezi știrea »

S-au primit bani pentru modernizarea drumurilor judeţene DJ108R din DN 19A Beltiug -Hodod

De câţiva ani, majoritatea unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ se gospodăresc pe seama unor bugete de venituri şi cheltuieli secătuite. Adesea, încasările nu acoperă în totalitate nici cheltuielile de funcţionare. Despre realizarea de investiţii este greu de vorbit. Şansa aleşilor locali implicaţi o reprezintă atragerea de fonduri pe diversele programe de finanţare, printre care şi cele […] Vezi știrea »

Ofertă bogată de legume şi fructe în piaţa agroalimentară din Carei

O serie de localităţi din vecinătatea municipiului Carei au devenit de notorietate în ceea ce priveşte preocupările localnicilor de a produce în special legume. Dacă în unele aşezări sunt mari producători de legume, în altele preocuparea este evidentă, dar se schimbă ordinul de mărime. În aceste zile premergătoare verii, Piaţa agroalimentară din Carei, este […] […] Vezi știrea »

Bani suplimentari pe 2016 ca Sprijin Cuplat în Zootehnie

După ce au fost făcute plăţile în zootehnie cu referire la sprijinul cuplat, iată că Adrian Pintea, directorul executiv al APIA Central, dă o veste bună crescătorilor de animale. În urma reanalizării efectivelor de bovine, bubaline, ovine şi caprine, s-a constatat o rezervă de bani pentru anul 2016. Odată cunoscute efectivele totale la speciile […] […] Vezi știrea »

Sute de persoane au participat la expoziţia de cai din Ruşeni

Sâmbătă, 17 iunie, la Ruşeni, comuna Păuleşti, a avut loc cea de a VI-a ediţie a expoziţiei de cai. Manifestarea ecvestră a fost organizată de un grup de iubitori de cai din judeţ, în frunte cu preotul ortodox din localitate, fără a avea pretenţia că ar fi membri ai unei asociaţii, chiar dacă, unii dintre […] Vezi știrea »