În comuna Bârsău s-a finalizat reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare

Comuna Bârsău (în maghiară – Felsőberekszó) este o comună în judeţul Satu Mare, situată la distanţa de peste 60 de kilometri de reşedinţa de judeţ, fiind vecină cu judeţul Maramureş. Ea este formată din satele Bârsău de Jos şi Bârsău de Sus (centru de comună). Conform recensământului efectuat în 2011, populaţia comunei Bârsău se ridică […] Vezi știrea »

Viceprim-ministrul Paul Stănescu a semnat, la Satu Mare, 9 contracte de modernizare pentru drumuri judeţene

Viceprim-ministrul României, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, Paul Stănescu, alături de secretarul de stat Adrian Ionuţ Gâdea, conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare şi a Prefecturii Judeţului Satu Mare s-a întâlnit vineri, 8 decembrie 2017, cu primarii din judeţ. Întâlnirea a avut loc în sala mică de şedinţe a CJ Satu Mare, […] Vezi știrea »

Corurile din Carei se reunesc luni într-un concert de Crăciun

Luni, 11 decembrie 2017, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc Concertul coral extraordinar de Crăciun susţinut de coruri din municipiul Carei. În cadrul programului veţi putea urmări un concert de colinde în limbile română, maghiară şi germană susţinut de Corala bărbătească „Armonica”, Corul Bisericii Greco-Catolice […] Vezi știrea »

Porcii de Crăciun s-au scumpit cu 30% faţă de anul trecut

În judeţ, gospodarii de la ţară vând porcii graşi cu aproximativ 8 lei/ kg în viu Am intrat pe “ultima sută de metri” în ceea ce priveşte tăierile de porci în perioada premergătoare Crăciunului. Deja sacrificările sunt în plină desfăşurare, dar “grosul” abia de acum începe. Tradiţia de a avea carne şi preparate proaspete pe […] Vezi știrea »