Te cunosc de undeva

Cine ar fi crezut că după o Revoluție în care părinții, copiii și frații noștri și-au dat viața pentru ca noi să ne putem bucura de libertate, de o viață lipsită de mizeriile securist-comuniste, de ororile trecutului, o viață în care să aflăm ce este și cum se simte adevărata democrație, vom ajunge să avem […] Vezi știrea »

Zvonotecă

# “…Să muncească ei pe cinșpe’ milioane!” bodogăneau doi tineri, înalți ca brazii și rumeni în obraji, la ieșirea din celebra clădire a Armatei acolo unde vineri a avut loc Bursa locurilor de muncă pe care nu le vrea nimeni. Sub deviza „Hai la muncă să muncim, dă Doamne să nu găsim”, cu siguranță, la […] Vezi știrea »

Campioana va juca în devans meciul cu Steaua

După patru jocuri cu adversari facili, campioana Volei Municipal Zalău va începe seria meciurilor dificile. Echipa pregătită de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae va evolua vineri, pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti, partida urmând să se dispute în devans deoarece va fi transmisă în direct de DigiSport. “Vrem să ne pregătim cât mai bine pentru meciul […] Vezi știrea »

Stadionul Municipal nu poartă încă numele marelui Gheorghe Guşet

Începând din luna aprilie a acestui an, în urma unui Proiect de Hotărâre votat de consilierii locali, Sala Sporturilor poartă numele tehnicianului Gheorghe Tadici, cel mai reputat antrenor din handbalul feminin românesc. După aproximativ două luni, într-o altă şedinţă de Consiliu Local, a fost propus un proiect prin care Stadionul Municipal să poarte numele regretatului […] Vezi știrea »

Elevii jibouani au deslușit tainele programării pe calculator

În cadrul proiectului „CODE KIDS” al Fundaţiei Progress, cititorii de la biblioteca comunală din Mirşid, îndrumaţi de Malica Mezei, i-au învăţat pe elevii din Jibou să deslușească noțiunile privind programarea pe calculator. Împreună cu şcolarii din clasa a IV-a B de la Şcoala „Lucian Blaga” (învăţător Ioan Peter), ei au folosit tehnica de calcul şi […] Vezi știrea »