Colegiul Naţional “Silvania” Zalău a câştigat trei din cele şase competiţii de la “Cupa Lyceum”

“Cupa Lyceum”, competiţie ajunsă în acest an la ediţia a XXIV-a, a avut loc în perioada 7 – 23 noiembrie, fiind organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj şi Asociaţiile Judeţene pe ramură de sport. Competiţia s-a desfăşurat la trei discipline sportive: baschet, handbal […] Vezi știrea »

Premii muzicale importante obținute de elevii de la Palatul Copiilor din Zalău

Festivalurile de muzică din țară, desfășurate pe parcursul anului care se încheie, au adus copiilor aflați sub îndrumarea profesorului coordonator Ioan Mureșan, de la Palatul Copiilor din Zalău, importante premii și distincții. Multe dintre premii sunt char trofeele festivalurilor, fapt care plasează reușita acestor copii talentați pe locul cel mai înalt de pe podium. Sălăjeanca […] Vezi știrea »

Veste bună pentru pensionarii sălăjeni: pensiile vin mai repede în decembrie

Pensiile se dau mai devreme în decembrie, conform unui anunț făcut luni de Casa Națională de Pensii. Astfel, plata pensiilor a fost devansată în luna decembrie, cei 68.576 de beneficiari din Sălaj urmând să încaseze pensiile mai devreme cu câteva zile. ”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă și din dorința de a veni în […] Vezi știrea »

Culturiştii sălăjeni şi-au încordat muşchii de “1 Decembrie”

Clubul Sportiv Gold Gym Şimleu Silvaniei şi Clubul Sportiv Alfa Zalău au organizat cu ocazia Zilei de “1 Decembrie” un concurs de bench press, prin care participanţii erau obligaţi să ridice o halteră cu o anumită greutate deasupra pieptului, din poziţia stând culcat. La Şimleu, competiţia organizată de Ioan Laslo s-a desfăşurat pe categorii, iar […] Vezi știrea »

Susţine igiena de nota 10! Votează echipa Şcolii “Simion Bărnuţiu”

Elevii clasei a IV-a A, de la Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” din Zalău, coordonaţi de învăţătoarea Tomina Gorgan, reprezintă unitatea de învăţământ la Concursul Naţional “Susţine igiena de nota 10”. Şcolarii s-au înscris în competiţie cu un video, al cărui scenariu este construit pe un duel între produsele de curăţenie şi microbii ce ne pun […] Vezi știrea »