Evoluţie oscilantă pentru HC Zalău la “Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

Thumbnail for 4618317

“Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” la handbal a avut doar trei echipe la start în acest an, după ce formaţia ungară, Elore NKSE Bekescsabai a anunţat că nu mai poate fi prezentă la turneu, din cauză că multe jucătoare se confruntă cu probleme de sănătate. În aceste condiţii, Gheorghe Tadici a împărţit echipa Zalăului în două, […] Vezi știrea »

Centrul de Cercetări Biologice Jibou organizează Workshop-ul European de Biologie Moleculară a Cianobacteriilor

Thumbnail for 4618319

Aproximativ 200 de cercetători în domeniul microbiologiei celulare din întreaga lume, cercetători de la universităţi de prestigiu, alături de tineri ce doresc să se afirme în acest domeniu vor participa, în perioada 20-24 august, la cel de-al zecelea Workshop European de Biologie Moleculară a Cianobacteriilor, organizat la Cluj-Napoca de către Centrul de Cercetări Biologice Jibou. […] Vezi știrea »

Prinşi în timp ce furau componente auto

Thumbnail for 4618321

Doi bărbaţi vor fi cercetaţi pentru furt, după ce sâmbătă, 19 august, în jurul orei 10.30, au fost depistaţi în flagrant de către jandarmi în timp ce furau diverse componente auto dintr-un autoturism Dacia parcat în zona Sălii Sporturilor din Zalău. “În urma verificărilor au fost identificaţi M.M., de 31 ani din comuna Peciu Nou, […] Vezi știrea »

Tinerii ortodocşi sălăjeni s-au întâlnit la Mănăstirea Bic

Thumbnail for 4617791

Mănăstirea Bic a găzduit în perioada 17-18 august, Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi Sălăjeni, la care au luat parte peste 100 de tineri şi voluntari din Episcopia Sălajului. Cu acest prilej, credincioşii au luat parte la activităţi duhovniceşti, culturale, sociale şi educative, ce au avut ca obiectiv promovarea dialogului între tineri, a valorilor autentice şi a unor […] Vezi știrea »