Bubanu Prahoveanu despre felicitarea ALDE: am crezut că se însoară Tăriceanu și mi-a trimis invitație la nuntă

Thumbnail for 2876811

În această perioadă, când partidele politice distribuie ploieștenilor felicitări, Bubanu Prahoveanu, matinalul de la RPH, a postat pe Facebook cea mai tare remarcă. El a glumit pe seama felicitării primite în cutia poștală de la ALDE, pe care apar figurile lui Tăriceanu și deputatului Grațiela Gavrilescu, candidatul la Primăria Ploiești.Postarea lui Bubanu Prahoveanu de pe […] Vezi știrea »

Florin Walter rămâne în arest preventiv

Thumbnail for 2876596

Florin Walter, fostul patron al FC Petrolul, rămâne în arest preventiv. Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au respins contestația depusă de omul de afaceri cu privire la cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv.După zece luni, timp în care Florian Walter a fost dat în urmărire, patronul Romprest a fost adus cu […] Vezi știrea »

Institutul Cantacuzino: Brânza de la Brădet nu a îmbolnăvit bebelușii

Thumbnail for 2876331

Institutul Cantacuzino a anunţat rezultatele analizelor făcute în cazul copiilor din Argeş, Sibiu şi Bacău, îmbolnăviţi cu E.Coli, stabilind că profilul genetic al tulpinilor de E.Coli izolate de la pacienţi, din brânza de la Brădet şi din carnea de pui nu sunt identice. Institutul Cantacuzino anunţă că au fost prelevate trei tulpini umane, obţinute de […] Vezi știrea »