Atenție la “cumpărătorii” de ghebe din Piața Centrală! Păziți-vă singuri, că polițiștii locali vor flagrant!

Mai multe persoane care vând la tarabele din improvizația de piață de la Piatra Neamț au venit la redacție, pentru a ne semnala faptul că, în ultimele zile, este inflație de persoane care obișnuiesc să târguiască ghebe, dar care sfârșesc prin a căuta banii pentru plată prin plasele și gențile celorlalți cumpărători. Ni i-au arătat […] Vezi știrea »

Ceață de Cod galben în județul Neamț!

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare de Cod galben de ceață pentru județul Neamț, valabilă astăzi, 18 octombrie 2017, până la ora 12. Sunt vizate localitățile Roman, Bahna, Boghicea, Botești, Bozieni, Cordun, Doljești, Dulcești, Făurei, Gâdinți, Gherăești, Horia, Icușești, Ion Creangă, Moldoveni, Oniceni, Pâncești, Ruginoasa, Săbăoani, Sagna, Secuieni, Stănița, Tămășeni, Trifești, Valea Ursului, Văleni, […] Vezi știrea »

FOTO Târgu-Neamț: Rromii la muncă, românii ba

Marți, 17 octombrie, zeci de rromi din cartierul Tăbăcari-Humulești, beneficiari ai ajutorului social, au fost scoși la curățenie, pe malul stâng al Ozanei, până aproape de granița cu cartierul Blebea. Din partea Direcției de Asistență Socială (DAS), instituția care organizează acțiunile, au fost prezenți Bogdan Sava și Bogdan Miltiade. Din totalul de 146 de beneficiari […] Vezi știrea »

Primăria Drăgănești – fără bani de salarii

Ședința extraordinar de scurtă de la Consiliul Județean Neamț, în care la foc automat s-a aprobat totul, de la bani pentru un festival de lăută la Târgu Neamț, la modificarea unor documente privind un proiect la Complexul Muzeal, a avut un moment, la diverse, care a atras atenția asupra unei probleme cu care se confruntă […] Vezi știrea »

Consilier PMP către primar: ”Stai liniștit, bă, n-am treabă cu comisia ta!”

Când administrația la Piatra Neamț se amestecă tot mai mult cu activitatea de partid, se pot produce mici incidente, cu urmări de multe ori hazlii. În plină activitate pentru repornirea Pieței Centrale, Primăria a intrat în priză. Se stabilesc sarcini, se asfaltează printre tarabe, iar primarul Dragoș Chitic are grijă de comisii, comitete și comiții. […] Vezi știrea »