Salariații TT nu și-au primit salariile

Ziua de 8 a fiecărei luni înseamnă plata salariilor la Teatrul Tineretului. Cu mici variații, în funcție de cum pică ziua în cursul săptămânii. Vineri, 8 septembrie 2017 ( zi lucrătoare) salariații nu și-au primit leafa. Anunțul postat în afișierul de la poartă ( vezi imaginea) nu are acoperire birocratică., spun oameni din teatru. Surse […] Vezi știrea »

Elevii, informați despre traficul de persoane și articolele pirotehnice

Pe parcursul săptămânii care se încheie, polițiștii de prevenire din cadrul IPJ Neamț s-au întâlnit cu elevii din clasele a VI-a și a VII-a din cadrul Liceului Tehnologic “Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț. În colaborare cu specialiștii Asociației Social-Economice “Christiana”, a fost susținută o sesiune de informare, care a avut ca principal scop conștientizarea elevilor […] Vezi știrea »

Moartea tinerei mame instaurează normalitatea la Spitalul Județean

Moartea Anei Geanina Sechel a determinat conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț să ia căteva măsuri de natură administrativ- profesională. În primul rănd, pe secția obstetrică-ginecologie și, afirmă managerul interimar al spitalului, nu numai. „Fiecare gravidă va fi examinată – obligatoriu – electrocardiografic, iar dacă sunt depistate probleme, va fi consultată de către medicul […] Vezi știrea »

Atentatul cu bombă de la Senat

Acum aproape un secol, în 8 decembrie 1920, opinia publică din România era cutremurată la aflarea veștii despre producerea unui atentat cu bombă în Senatul României. Sala Senatului, după explozie. FOTO: Buciumul.ro Macabrul eveniment a fost relatat în ziarul ”Adevărul”. „Astăzi la orele 3 fără un sfert, în momentul când ședința urma să fie deschisă, […] Vezi știrea »