Colecții regale la Piatra Neamț

Thumbnail for 4421713

Expoziția ”Comorile Peleșului”, deschisă la Muzeul de Artă din Piatra Neamț, este, cu siguranță, un îndemn convingător pentru nemțenii care n-au vizitat încă reședința regală de la Sinaia să meargă să o vadă. Ideea de a organiza o astfel de expoziție în județul Neamț este indisolubil legată de istoria familiei regale și de faptul că, […] Vezi știrea »

Cinci noi cetățeni de onoare la Târgu Neamț

La inițiativa primarului Daniel Harpa, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Târgu-Neamț, 5 personalități ale urbei vor primi titlul de cetățean de onoare. Este vorba de Tincuța Ciubotariu, președintele Fundației Filantropice “Omenia”, de pictorul Constantin Ciubotariu, de scriitorul Dumitru Radu Popescu, de Olga Caia-Creangă, președintele Fundației “Sf Teodora de la Sihla” și, post-mortem, de profesorul […] Vezi știrea »

Absolventa de elită a Școlii “Nicolae Iorga” Pângărați

Paula Andreea Pațilea este un model de succes școlar. Șefa de promoție a Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” Pângărați a obținut în ultimii 4 anii de studiu media generală 9,97, iar clasa a VIII-a a încheiat-o cu 9,99. Spune că a muncit din greu străduindu-se să ia note cât mai bune pentru a-și mulțumi părinții și […] Vezi știrea »

Topmodela de la Târgu Neamț

Andreea Stănoaia, din satul Leghin, comuna Pipirig, are 17 ani și este elevă la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”. Deși încă novice într-ale modelling-ului, a reușit să participe la mai multe prezentări de modă ale unor designeri celebri (Nissa, Motivi, Nichi Cristina Nichita, Jolidon, Echo de Ravel, George Hojbota). Recent, a semnat un contract internațional și […] Vezi știrea »

Ludovic Orban la Piatra Fest 2017. Galerie foto

În timp ce lumea politică așteaptă înfrigurată numele viitorului premier și dacă opoziția coagulată în jurul PNL-ul va reuși să propună o majoritate parlamentară, Ludovic Orban a ajuns în jurul orei 18 la Piatra Neamț, unde, cu conducerea partidului a stat la o terasă în așteptarea slujbei ț