Asfaltare în Războieni-Cetate – strada Velența

Discutând acum ceva timp, vreo 2-3 ani cu oamenii din Războieni-Cetate, aceștia erau foarte circumspecți la investițiile ce se vor face în localitatea lor. Marea majoritate spuneau că investițiile, asfaltul, apa și canalizarea ar fi numai pentru cei din Ocna Mureș. Aproape că au refuzat să creadă că se va investi și pe la ei […] Vezi știrea »

Ocna Mureș – despre criza apei potabile și soluțiile ei

Săptămâna trecută orașul Ocna Mureș a avut probleme majore în ceea ce privește distribuția apei potabile. Motivele sunt clare: contractantul lucrărilor pe unul din tronsoanele de autostradă avea obligația de a realiza, prin contract, și traversările cu magistrala de apă Galda-Aiud-Ocna Mureș. Acesta a subcontractat lucrările de traversare la o obscură firmă din zonă, fără […] Vezi știrea »

Rezultate excepţionale la sfârşit de an şcolar

Învăţământul ocnamureşan a dat ţării şi lumii întregi numeroşi oameni de valoare fie că a fost vorba de medici, profesori universitari, scriitori, artişti, miniştrii şi continuă să formeze şi astăzi astfel de oameni datorită învăţătorilor şi profesorilor excepţionali pe care urbea noastră are privilegiul să îi aibă şi care pun pasiune în ceea ce fac. […] Vezi știrea »

Ocna Mureş fără apă din nou. CTTA ALBA: Estimăm durata acestei întreruperi între 24 ore şi 48 ore

CTTA ALBA a emis un nou comunicat cu privire la prelungirea întreruperii furnizării apei potabile. Autorităţile locale încearcă în acestă seară să furnizeze, din rezerve proprii, timp de două ore, apă pentru completarea în gospodării a rezervelor. Sursă știre Vezi știrea »