Un copil plecat la stele

Fotbalul din Ocna-Mures a trait o zi de Boboteaza trista in acest an. Vasile Vancea, “Copilul” echipei Soda din anii ’50 –’70, a trecut in lumea dreptilor cu putin timp inainte de aniversarea varstei de 83 de ani. Simplu, infiorator de simplu si de “normal”, mai ales daca ne raportam la scara timpului. Desi suntem […] Vezi știrea »

Meciul de Crăciun 2017

Pe 26 decembrie 2017 ne-am întâlnit dinnou, pentru al 9-lea an consecutiv, la sala de sport a Liceului Teoretic „Petru Maior”, pentru meciul de Crăciun – foşti şi actuali jucători de volei împreună cu suporterii noştri. O prezenţă puţin mai mică decât în anii precedenţi, aproximativ 45 de persoane, jucători şi spectatori. Meciul a fost […] Vezi știrea »

Modernizare străzile Memorandumului, Ștefan Octavian Iosif, Mihai Viteazul, Vadului și Râului

Miercuri, 20 decembrie 2017, a fost semnat la MDRAPFE (Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene) contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare străzile Memorandumului, Ștefan Octavian Iosif, Mihai Viteazul, Vadului și Râului”. Acest obiectiv de investiție a fost aprobat prin ordin MDRAPFE la 19.07.2017 în cadrul PNDL II (Programul Național de Dezvoltare Locală). Valoarea […] Vezi știrea »

Crăciunul în inimile tuturor!

Luni, 18.12.2017, într-o atmosferă de sărbătoare elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Petru Maior “Ocna Mureș au finalizat proiectul concurs: Crăciunul în inimile tuturor!. Sub îndrumarea cadrelor didactice elevii au amenajat sălile de clasă cu decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, cu respectarea tematicii și anume: Tradiții și obiceiuri specifice Crăciunului în lume, temă propusă […] Vezi știrea »