Cainii s-ar folosi de mimica pentru a comunica cu omul, nu sub impulsul emotiilor

Urechi coborate, ochi de caine batut, dezvelirea dintilor – cel mai bun prieten al omului ar putea recurge la aceste mimici pentru a transmite un mesaj si nu numai sub impulsul unei emotii, potrivit unui studiu publicat joi in Scientific Reports, relateaza AFP, informeaza AGERPRES. Se stie deja despre caini ca sunt foarte sensibili la […] Vezi știrea »

Vineri are loc o noua editie a Bursei Locurilor de Munca pentru Absolventi, in Baia Mare si Sighetu Marmatiei

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures, organizeaza vineri, 20 octombrie, incepand cu ora 9.00, o noua editie a Bursei Locurlor de Munca pentru Absolventi. Evenimentul se va desfasura, in Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr. 1, si la Punctul de lucru din Sighetu Marmatiei, str. Al. Ivasiuc nr. 17. Pentru eveniment […] Vezi știrea »

Statii de incarcare a telefoanelor, la Complex Millennium. Gratuit, evident (FOTO)

Clientii restaurantului Complex Millennium Baia Mare adora statiile de incarcare si cablurile de date ABC TECH, se arata intr-o postare pe pagina ABC TECH. Aici poti sa ceri ospatarului sa te serveasca, in mod gratuit, cu o statie de incarcare si cu un cablu de incarcare ABC TECH, cat timp iei masa impreuna cu prietenii/familia […] Vezi știrea »

Concurs de scurtmetraje ce vizeaza lupta anticoruptie – pe un site dedicat acestei initiative

Miscarea civica Initiativa Romania lanseaza proiectul “Once Upon a Time in Romania”, care include un concurs de scurtmetraje anticoruptie, un website interactiv anticoruptie si o serie de interviuri cu oameni cu merite in combaterea acestui fenomen, care vor fi transmise pe internet in perioada octombrie-decembrie, informeaza AGERPRES. Proiectul se va finaliza cu o gala in […] Vezi știrea »

Minirugby: Etapa a II-a a campionatului regional Transilvania, in Baia Mare. Cand are loc

Duminica, 22 octombrie, incepand cu ora 11.00, pe stadionul Phoenix din Baia Mare va avea loc Turneul “Florin Popovici” la minirugby. Vor participa 17 echipa si 200 de copii din categoriile de varsta U8, U10, U12. Turneul din Baia Mare este organizat de Asociatia Club Sportiv Florin Popovici si reprezinta a-II-a etapa din campionatul regional […] Vezi știrea »