Consilier local, gasit incompatibil de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate in cazul lui Balmos Teodor, consilier local in cadrul consiliului local Somcuta Mare, judetul Maramures. In perioada exercitarii calitatii de consilier local in cadrul Consiliului Local al orasului Somcuta Mare, judetul Maramures, Primaria orasului Somcuta Mare a incheiat contracte comerciale (achizitii directe de produse in baza […] Vezi știrea »

AUDIO: Chereches: La p…a ala de Apostol, la Bochis si Muste le-am astupat gura cu bani. Cu banii mei!

Cu mare entuziasm si bucurie in suflet, primarul Catalin Chereches ne anunta acum cateva zile ca meritele sale fata de spiritualitatea orasului, dragostea sa netarmurita pentru oamenii de cultura si tot ceea ce inseamna arta si frumos au fost incununate cu un premiu deosebit: „Prieten al Artelor”. Distinctia a fost acordata de prestigioasa Uniune a […] Vezi știrea »

Furt intr-un supermarket si o benzinarie din Baia Mare

Politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au identificat doua persoane care au iesit din societatile comerciale fara a trece pe la casele de marcat pentru a le achita contravaloarea. Ambele sunt cercetate sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, anunta IPJ Maramures. Este vorba despre o tanara de 22 de […] Vezi știrea »

INCREDIBIL: O noua metoda de furt din autoturism, in Baia Mare

Hotii din autoturisme au gasit o noua metoda de operare: leaga o sticla sau un obiect de roata autoturismului, soferul coboara sa vada ce provoaca zgomotul, iar pana dezleaga obiectul agatat hotii sustrag bunuri din autoturism, posete, genti sau alte obiecte pe care le gasesc. Un astfel de caz a fost inregistrat de politisti ieri […] Vezi știrea »

Info trafic: Vizibilitate redusa de ceata in Pasul Prislop si Pasul Huta

Vremea a fost inchisa, iar pe arii extinse au fost inregistrate precipitatii mixte. apropiata ca valori de termice de normalul acestei perioade, a nins slab pe arii extinse. La munte a nins. Vantul a suflat moderat, dar a prezentat intensificari in zona de munte inalta de pana la 72 km/h. Izolat la munte si local […] Vezi știrea »