Inedit: Cea mai mare ie din Romania, expusa pe Campia Tineretului din Baia Mare

Cu ocazia Zilei Universale a Iei, pe Campia Tineretului din Baia Mare a fost amplasata o ie uriasa, practic cea mai mare din Romania. Pregatita de-a lungul zilei de sambata in curtea Muzeului Satului din Baia Mare, ia a putut fi vazuta pe Campia Tineretului incepand cu ora 18.00. Actiunea a facut parte din cadrul […] Vezi știrea »

Inedit: Cea mai mare ie din Romania, expusa pe Campia Tineretului din Baia Mare

Cu ocazia Zilei Universale a Iei, pe Campia Tineretului din Baia Mare a fost amplasata o ie uriasa, practic cea mai mare din Romania. Pregatita de-a lungul zilei de sambata in curtea Muzeului Satului din Baia Mare, ia a putut fi vazuta pe Campul Tineretului incepand cu ora 18.00. Actiunea a facut parte din cadrul […] Vezi știrea »

Informare meteo: Canicula si disconfort termic duminica si luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o informare meteo de canicula si disconfort termic valabila la nivelul intregii tari duminica si luni, transmite AGERPRES. Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de duminica, 25 iunie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza in Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei si local in […] Vezi știrea »

Dumitru Dobrican si Florentina si Petre Giurgi au fost sarbatoriti in cadrul Festivalului National de Folclor ”Ion Petreus”

In cadrul celei de-a IX-a editii a Festivalului National de Folclor ”Ion Petreus”, desfasurat in Baia Mare, in perioada 21 – 22 iunie 2017, au fost sarbatoriti artistii Dumitru Dobrican – care a implinit 50 de ani de activitate si interpretii de muzica populara maramureseana si Florentina si Petru Giurgi, care au aniversat 55 de […] Vezi știrea »

Editia a IX-a a Festivalului National de Folclor ”Ion Petreus” a adus Gala folclorului romanesc in Baia Mare

In aceasta saptamana, capitala folclorului romanesc a fost in Baia Mare, Maramures. Motivul acestei sabatori de mare anvergura s-a datorat organizarii editiei a IX-a a Festivalului National de Folclor ”Ion Petreus”. Festivalul a avut loc in intervalul 21 – 22 iunie 2017, la Casa de Cultura din Baia Mare. La editia din acest an, coproducatori […] Vezi știrea »