Deși este foarte aproape de o nouă interdicție, primarul Urziceniului se răzbună pe viceprimarul care i-a ținut locul cât a vizitat DNA-ul!

Gâlceava administrativă din executivul primăriei şi consiliul local Urziceni este perpetuă şi a condus la o situaţie cel puţin ciudată la nivelul unei administraţii publice municipale. Viceprimarul Liviu Cazan a fost scos din birou, cu indicaţia de a-şi desfăşura programul de lucru, de 8 ore zilnic, pe stradă: “Dacă domnul viceprimar sta 8 ore acolo, […] Vezi știrea »

Forumul Invest in România Amara, 10 mai 2018

Evenimentul își propune promovarea companiilor din județul nostru atașaților economici români din străinătate dar și celor străini ce își desfășoară activitatea pe lângă ambasadele din București. Invitații vor fi reprezentanți ai mediului de afaceri și patronate, autorități centrale și locale precum și diplomați. Un alt obiectiv al forumului este și atragerea de investiții la nivel […] Vezi știrea »

Meditatii gratuite în Protopopiatul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia şi Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia continuă şi în anul şcolar 2017-2018 proiectul socio-educativ „Meditaţii gratuite” început în anul 2004. Acest proiect vine în sprijinul elevilor de gimnaziu (clasa a VIII-a), […] Vezi știrea »

Școlile de agenți de poliție organizează concurs de admitere

Dacă îți dorești o carieră de polițist, acum ai șansa să-ți realizezi visul. Înscrie-te până pe 5 decembrie a.c. și poți deveni elev al școlilor de agenți de poliție. Acesta este primul pas în cariera de polițist. În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de […] Vezi știrea »

Si tu poti fi Miss Universe Romania 2017! Preselectii pe 20 si 21 octombrie!

Este deja binecunoscut in lume faptul ca Romania are femei frumoase. Pentru a o alege insa pe cea mai frumoasa dintre cele mai frumoase, cea care ne va reprezenta tara la Las Vegas, in cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting la Bucuresti, in doar cateva zile. Astfel, pe 20 si 21 […] Vezi știrea »