Proiectul legii vaccinării: Părinţii sunt OBLIGAŢI să se prezinte la medic, chiar dacă refuză acest tip de imunizare

Părinţii au obligaţia de a se prezenta la medicul de familie, chiar dacă refuză vaccinarea copilului, caz în care riscă să fie audiaţi de Comisia judeţeană de vaccinare, în caz contrar amenzile ajungând şi la 10.000 de lei, potrivit proiectului Legii vaccinării.„Părinţii şi celelalte persoane responsabile de creşterea şi educarea copilului au următoarele obligaţii: a) […] Vezi știrea »

Institutul Național de Statistică a anunțat că România are o creștere economică de 5,9%

Institutul Național de Statistică a anunțat miercuri că România are o creștere economică de 5,9% în trimestrul II din 2017, peste cifra de 5,7% din trimestrul I din 2017. Este o creștere economică solidă, care provine din mărirea puternică a producției industriale cu 8% și din servicii. O contribuție însemnată vine și din sectoarele cu […] Vezi știrea »

Crimă și viol la Sărățeni

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lalomiţa au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi viol. În cauză procurorii au efectuat cercetarea penală cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale — Inspectoratul General al Poliţiei Române şi din […] Vezi știrea »

Achiziţii valoroase de specialişti la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia

De la 1 septembrie, un medic specialist în boli infecţioase şi un medic specialist în psihiatrie pediatrică îşi vor începe activitatea la spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia. Psihiatrul pediatru este o tânără din Slobozia care se întoarce în localitatea de domiciliu de la spitalul din Constanţa şi va pune astfel capăt drumurilor la Bucureşti […] Vezi știrea »