Accident rutier cu două victime la Bălata

Ieri dimineaţă, a avut loc un accident rutier pe raza localităţii Bălata, soldat cu rănirea unei femei care a rămas încarcerată în autoturism. Şoferiţa de 30 de ani este din Deva şi se deplasa pe drumul judeţean dintre Certeju de Sus către municipiul reşedinţă de judeţ. Nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil acoperit […] Vezi știrea »

Sentinţă de condamnare cu suspendare, atacată de procurori

Procurorii au atacat cu apel sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara în dosarul în care Emilian Ioan Cherciu este judecat pentru tentativă de omor. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Sibiu, a fost condamnat de prima instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere tot de trei ani. Dosarul se […] Vezi știrea »

Trotuar nou pe strada Pietroasa

Ieri au fost recepţionate lucrările de amenajare ale trotuarului de pe strada Pietroasa, din municipiul Deva. Investiţia este făcută pentru circulaţia pietonală, dar şi pentru accesul la proprietăţile din zonă. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Tehnice aPrimăriei Deva, trotuarul are o suprafaţă de aproximativ 573 de metri pătraţi, adică 478 de metri lungime şi 1,20 metri lăţime, […] Vezi știrea »