Prinşi băuţi la volan

În data de 10 august, în jurul orei 12:45, un bărbat în vârstă de 49 de ani, cetăţean maghiar, care conducea un autoturism pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, înspre sensul giratoriu din intersecția cu D.N.76, din Şoimuş, a lovit cu autoturismul bordura din partea dreaptă, avariindu-l. Bărbatul a fost testat […] Sursă […] Vezi știrea »

Avram Iancu mai are câțiva kilometri și va intra în România, înot, pe Dunăre

Hunedoreanul Avram Iancu a trecut vineri şi de cea de-a patra capitală europenă, Belgrad, străbătută în cursa sa de inot pe Dunăre. Iată ce a scris el pe contul său de Facebook, legat de acest eveniment. „Valuri cumplite de aproape un metru înălţime, ridicate de un vânt foarte puternic. Înaintarea a […] Sursă știre Vezi știrea »

Urmărire ca în filme pe străzile din Deva. Un șofer care fugea de polițiști a a lovit cinci mașini

Urmărire ca în filme, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3:30, la Deva. Un șofer căruia i s-a solicitat, pe Calea Zarandului, prin semnalul regulamentar, de către agenții rutieri, să oprească autoturismul, nu a vrut să oprească, trecând în viteză pe lângă polițiști. Imediat, echipajul de poliție a pornit […] Sursă știre Vezi știrea »