FOTBAL: Gică Barbu, la a doua „descălecare” sub Cetate

Echipa de fotbal CNS Cetate Deva şi-a prezentat antrenorul cu care va ataca promovarea în sezonul viitor. Acesta este experimentatul Gică Barbu (foto), cel care revine la Deva după şapte ani, în perioada 2006-2010 el conducând de pe bancă pe Mureşul Deva. După ce în sezonul 2006-2007 a promovat-o pe Mureşul Deva în Liga […] […] Vezi știrea »

Decizii la contestarea pedepselor pentru abuz în serviciu

Tribunalul Hunedoara a încheiat judecarea ultimelor două contestaţii la executarea pedepselor din dosarul fraudării examenului pentru postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Hunedoara, stabilind termen de pronunţare pentru 28 iunie. Sursă știre Vezi știrea »

Doi tineri care au tâlhărit o femeie, arestaţi

Doi tineri din Hunedoara au fost prinşi de poliţişti la două săptămâni după ce au atacat pe stradă o femeie de 66 de ani, tâlhărind-o. Suspecţii, în vârstă de 16, respectiv 23 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind duşi cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Hunedoara. Din datele IPJ Hunedoara, tâlhăria […] […] Vezi știrea »

Scandalagii ridicaţi de jandarmi din stradă

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani, care s-au luat la harţă în plină stradă, au fost săltate de jandarmi şi duse la poliţie. Totul s-a petrecut în centrul municipiului Deva, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în jurul orei 16.30. Jandarmii se aflau în zonă şi s-au autosesizat cu privire la […] Vezi știrea »

Procesul moştenitorilor casei lui Iohannis, la Tribunalul Hunedoara

Procesul de succesiune deschis de Rodica Baştea, soţia lui Ioan Baştea, de la care familia preşedintelui Klaus Iohannis a cumpărat o parte din locuinţa de pe strada Bălcescu din Sibiu va avea primul termen de judecată în 26 iunie la Tribunalul Hunedoara. Este vorba despre o acţiune intentată împotriva statului român, prin care reclamanta urmăreşte […] Vezi știrea »