Foşti absolvenţi ai Liceului nr. 2 Giurgiu, revedere emoționantă după 30 de ani! (FOTO)

Ne aflăm în „anotimpul revederilor” astfel că întâlnirile emoționante continuă la Giurgiu! De această dată, liceenii promoției 1987, clasa a XII-a A, a liceului “Tudor Vianu”, pe vremuri nu prea îndepărtate Liceul nr.2, s-au revăzut după 30 de ani, de la momentul absolvirii. (o parte dintre doamne) (o parte dintre domni) (şi iarăşi doamnele) Câte […] Vezi știrea »

Se anunţă o vară toridă şi secetoasă în toată ţara

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni arată temperaturi peste media normală. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toată ţara pe durata întregii veri. Temperatura medie lunara a aerului va fi mai ridicata decat norma climatologica, indeosebi in sudul, sud-estul si vestul tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi deficitare in toata tara. Deficitul cel mai […] Vezi știrea »

26 IUNIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ ÎMPOTRIVA CONSUMULUI ŞI TRAFICULUI ILICIT DE DROGURI

Agenţia Naţională Antidrog (ANA) organizează, la nivel naţional, duminică, 25 iunie a.c., o serie de activităţi specifice, de informare, conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la problematica drogurilor în România, pentru marcarea Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri. În calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice din domeniul reducerii cererii […] Vezi știrea »

Giurgiu a sărbătorit ia românească (FOTO)

Ziua Universală a Iei a fost sărbătorită, astăzi, şi la Giurgiu. Acţiunea a cuprinso paradă a iilor, un spectacol folcloric, o expoziție de ie românească, un atelier de pictură tematic, dar și o acțiune de tip flashmob. Şi Giurgiu a onorat cusăturile tradiţionale româneşti şi ia românească, organizând şi în 2017 evenimentul Ziua Universală a […] Vezi știrea »