Dosar penal pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești, violare de domiciliu, distrugere și ameninţare

Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu, la data de 14 august a.c., ora 03:30, polițiștii Poliției Orașului Bolintin Vale au fost sesizați telefonic de o femeie de 43 ani, din orașul Bolintin Vale, că fostul său concubin, in vârstă de 46 de ani, din orașul Bolintin Vale, a pătruns fără drept în curtea locuinței sale. […] Vezi știrea »

DN 5 Giurgiu-Bucureşti, din nou sub asaltul TIR-urilor

A devenit o realitate cotidiana ca intrarea în Giurgiu, dinspre Daia, sa fie luata cu asalt de TIR-urile care aşteapta sa treaca graniţa în Bulgaria. TIR-urile care aşteapta în cursul zilei de astazi sa iasa din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse formeaza o coada de kilometri pe una dintre cele doua benzi […] Vezi știrea »

„Imagini pe gramofon” revine în Parcul „Mihai Viteazu”!

Sunteţi aşteptaţi sâmbătă, 19 august, la ora 19,00, la primul spectacol de exterior al noii stagiuni. O reîntâlnire cu parfum de epocă pe care nu trebuie să o rataţi. Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate. De acelaşi tratament vor avea parte […] Vezi știrea »

ANM: Caniculă şi disconfort termic în întreaga ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă la nivelul întregii ţări, pe 18 şi 19 august. Astfel, vineri şi sâmbătă, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară vineri (18 august) în regiunile sudice şi sud-vestice, iar sâmbătă (19 august) în toate zonele de câmpie şi […] Vezi știrea »

Hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind situația Episcopiei Hușilor

În duh de rugăciune şi cu multă responsabilitate pentru pacea şi unitatea Bisericii, în zilele de 17 şi 18 august 2017, Sfântul Sinod şi Sinodul Permanent ale Bisericii Ortodoxe Române s-au întrunit în şedinţe de lucru şi au aprobat cu unanimitate de voturi o serie de completări şi amendamente la Statul de organizare şi funcționare […] Vezi știrea »