„Pomana porcului”… la Clubul „Dunărea” Giurgiu! (FOTO)

Adonis Puiu, unul dintre cei mai tineri si mai apreciati profesori de educaţie fizică şi sport, dar şi antrenori de fotbal de la noi, preşedintele clubului „Dunărea” Giurgiu, a pus astăzi, de o „pomană a porcului”… de pomină! Doi sponsori generoşi respectiv, Restaurantul „Riviera” şi Restaurantul „No One Pub”, au cumpărat un porc, pe care […] Vezi știrea »

Gata cu vânzoleala la AJFP Giurgiu: ghișeu unic pentru contribuabili!

La parterul clădirii Administraţiei Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Giurgiu s-a amenajat un spaţiu unde contribuabilii, persoane fizice şi juridice, pot să-şi rezolve toate problemele în relaţia cu Fiscul. Tot de la acest birou contribuabilii vor primi şi asistenţă în domeniul fiscal. Considerentele care au stat la la baza înfiinţării acestui ghişeu sunt: eficientizarea rezolvării […] Vezi știrea »

Ajută cu lemne de foc şi alimente de Sărbători, trei surori sărace… din judeţul Giurgiu!

Trei fetiţe crescute doar de mamă, grav bolnavă, au nevoie de ajutorul nostru pentru a trece cu bine peste iarna care ne stă în faţă. Mama lor, Constantin Ghina Elena este grav bolnava cu plamanii, incat este dependenta de 18 ore pe zi de un aparat de respirat. Sufera de proteinoza alveolara. Nu au nici […] Vezi știrea »

Giurgiuvean găsit mort

Un bărbat de 49 de ani, din satul Comasca, localitatea Oinacu, a murit subit de dimineață. În jurul orei 8. 30, acesta a fost găsit fără suflare de către mama sa. O ambulanță a venit la fața locului, dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea sa. În cauză, polițiștii au deschis […] Vezi știrea »

Nelu Bucătaru’, condus astăzi pe ultimul drum…

Cu lacrimi în ochi şi sufletele sfâşiate de durere, familia anunţă cu tristeţe trecerea la cele veşnice, la doar 59 de ani, a celui care a fost Ion Niculae, om de afaceri giurgiuvean, cunoscut ca Nelu Bucătaru’. Înmormântarea va avea loc, astăzi, la cimitirul din localitatea Izvoarele. Îi vom păstra în suflete chipul drag şi […] Vezi știrea »