Rocadă la conducerea „Transurb”: Gigel Caliga, director interimar în locul Genicăi Totolici

După 12 ani în care s-a aflat pe funcția de director general al Transurb SA, Genica Totolici a fost înlocuită interimar cu economistul Gigel Caliga. Decizia a fost luată de membrii Consiliului de Administrație, care s-au întrunit luni în ședința programată pentru a hotări cine va conduce societatea după ce mandatul Genicăi Totolici s-a încheiat […] Vezi știrea »

Ziua Natională a României la Galaţi în IMAGINI

Parada organizată la Galaţi cu ocazia Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, a scos gălăţenii curioşi în stradă. Mii de persoane, de toate vârstele, au urmărit cu panglici în piept sau cu steguleţe fluturate în mâini, manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie. Ceremonia a debutat cu „Te Deum” organizat la Catedrală, a continuat cu momentul […] Vezi știrea »

Doi tineri decedaţi azi noapte într-un accident, pe strada Brăilei. Cauza: viteza de peste 150 km/h

Foto: GSDG O fată minoră şi şoferul şi-au pierdut viaţa azi-noapte, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 6, a intrat într-un stâlp. Cauza a fost viteza excesivă, precum şi teribilismul şoferului care potrivit martorilor intrase în derapaje şi anterior accidentului. În maşină se aflau trei fete (două de 17 ani şi […] Vezi știrea »

Arca lui Noe. Despre rasa de câini Bichon: favoriții regilor, bichonii au supraviețuit grație inteligenței lor

Toată lumea cunoaște acum acei câini mici și albi ca niște pufuleți care se numesc bichoni, dar oare de unde vin ei ? Ca și în cazul mai multor rase de câini, originea exactă a Bichon Frise este incertă. Credința comună susține că Bichon a coborât din Barbet, un câine de apă de dimensiuni medii, […] Vezi știrea »

Video & FOTO. Sărbătorile Galațiului 2017. Primul concert: Got X, Deepcentral, Motans & Delia

Seara de 30 noiembrie, seara de Sfântul Andrei, a fost și seara primului dintre cele patru concerte prin care sunt marcate Sărbătorile Galațiului 2017. Primul atu pentru o seară reușită a fost vremea bună. A fost cald, n-a burnițat. Prezentatorul show-ului a fost Răzvan Simion, adică Răzvan fără Dani de la „Neața cu Răzvan și […] Vezi știrea »