Circulaţie închisă pe un tronson al Falezei, până pe 30 octombrie

Din cauza reparaţiilor ce au intervenit pe Faleza Superioară în dreptul zonei Elice, circulaţia pe strada Prelungirea Traian, din dreptul străzii Roşiori până în Bulevardul Marea Unire (vezi harta) va fi închisă pe ambele sensuri de mers. Restricţia durează 10 zile, între 20 şi 30 octombrie. Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi mai informează […] Vezi știrea »

Navă sub pavilion St. Vincent Grenadines eșuată pe Dunăre din cauza unei erori de pilotaj

Nava „Sithonia”, sub pavilion Saint Vincent Grenadines, încărcată cu 5.930 de tone de porumb, a eșuat pe Dunăre, în zona Falezei, exact în zona în care în ultimii doi ani s-a format bancul de nisip care iese din ape în perioadele secetoase (La plajă, în mijlocul Dunării. Nivelul Dunării, în continuă scădere și în zilele […] Vezi știrea »

Paula, studenta accidentată la Parfumul Teilor nu mai luptă pentru viaţa ei!” Colegii au deschis mai multe conturi pentru donaţii

Din păcate, în această dimineaţă (9 octombrie 2017) Paula Melania Simionescu s-a stins din viaţă. Tânără care a fost accidentată grav, încercând să traverseze strada în zona Parfumul Teilor, a fost operată de urgenţă, însă medicii au fost rezervaţi în privinta evoluţiei stării de sănătate încă de la început. Accidentul a avut loc marţi, 17 […] Vezi știrea »

Accident inedit pe strada Ștefan cel Mare: un stâlp a fost doborât de un un tanc!

Un accident ciudat s-a produs miercuri după-amiază pe strada Ștefan cel Mare, un tanc, care cel mai probabil aparține Batalionului de Tancuri nr. 284 „Cuza Vodă” intrând în coliziune cu un stâlp. Cum impactul cu tancul a fost foarte puternic, stâlpul s-a rupt și a căzut peste tanc. Din fericire, nu a fost niciun rănit. […] Vezi știrea »

Primele nave tehnice ale AFDJ construite din fonduri UE: o navă de semnalizare și un complex de dragaj

În premieră, Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați a accesat finanțări europene în valoare de aproximativ 14 milioane de euro pentru construirea unor nave tehnice care să intre în flota companiei naționale. Este vorba de o navă de semnalizare și un complex de dragaj, a căror construire este finanțată în procent de 85% […] Vezi știrea »