CAO: Preturile/ tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă si de canalizare

Conform strategiei de tarifare aprobata prin Contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare nr.122/ 12.05.2009, cu completarile si modificarile ulterioare, contract aprobat de autoritatile administratiei publice locale membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Oltenia, precum si in baza aprobarii A.N.R.S.C., prin avizul nr.505415/20.06.2017, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. […] Vezi știrea »

Jandarmii doljeni asigură ordinea publică la manifestările organizate în judeţul Dolj

Thumbnail for 4421489

În perioada 23 – 24 iunie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor cultural artistice, ce se vor desfăşura cu prilejul Zilei Comunei Şimnicu de Sus. Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte […] Vezi știrea »

Centrul Transfrontalier de Informații și Comunicații Dolj-Vratsa – Integrare reușită –

În urmă cu aproape un an, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” se îmbogățea cu una dintre clădirile fanion ale Craiovei. Cunoscută drept “Casa Damianov”, clădirea situată pe str. Jiețului intra în vara anului 2016 în patrimoniul bibliotecii, reușindu-se, într-un interval relativ scurt, revitalizarea și dotarea cu tehnică modernă a unuia dintre imobilele importante ale […] Vezi știrea »

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în data de 26 iunie 2017, intervalul orar 08.30-11.00 se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în data de 26 iunie 2017, intervalul orar 08.30-11.00 se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Arieş. În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a evenimentului, […] Vezi știrea »

Examen de licenţă la Facultatea de Teologie din Craiova  

Thumbnail for 4421456

Absolvenţii Facultăţii de Teologie din Craiova, specializarea Pastorală, vor susţine în zilele de 26 şi 27 iunie, examenele de licenţă şi disertaţie, sesiunea iunie 2017. Astfel, luni, 26 iunie, în sala „Arhim. Eufrosin Poteca” a Centrului de restaurare, conservare patrimoniu şi vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei, va fi susţinută, de la ora 09.00, proba fundamentală: Învăţătura […] Vezi știrea »