Premierul Tudose a discutat cu reprezentanții BEI despre posibilitățile de asistență tehnică pentru stimularea investițiilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a trecut în revistă, cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții (BEI), în cadrul unei întrevederi la Palatul Victoria, domeniile prioritare din perspectiva expertizei și a finanțărilor pe care instituția financiară a Uniunii Europene le poate acorda în continuare României. Din delegația română prezentă la discuţii au făcut parte, de asemenea, Paul Stănescu, […] Vezi știrea »

VREAU SĂ CÂNT – 21 Octombrie 2017

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” organizează cea de-a XIII-a ediţie a Festivalulului-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală ,,VREAU SĂ CÂNT!”, în sala ,,Aula Buia” a Facultăţii de Agronomie. Festivalul se adresează copiilor şi adolescenţilor din toată ţara şi este structurat pe două secţiuni, muzică uşoară şi muzică populară, fiecare secţiune având la […] Vezi știrea »

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează expozţia Tandem în culori, în cadrul Galeriei Vollard

Vineri, 20 Octombrie 2017, începând cu ora 18:00, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează expozţia Tandem în culori, în cadrul Galeriei Vollard. Expun artiştii plastici Giulia Gabriela Pîrvănescu şi Maria Antoneta Oltei. Giulia Gabriela Pîrvănescu Este la prima expoziţie personală cu lucrări realizate în diverse tehnici ale artelor plastice şi decorative (pictură în culori acrilice, […] Vezi știrea »

CAO anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac, în ziua de 24 octombrie 2017

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac, în ziua de 24 octombrie 2017, între orele 09:00 – 16:00, în aria deservită de Stația de hidrofor nr.4 Rocadă. Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de montare a unei vane de sectorizare. […] Vezi știrea »