Interviu cu prof. ing. Stela Buda, la aniversare:   „Întotdeauna am vrut să fac mai mult decât puteam și nu pentru mine, ci pentru cei din jur, pentru societate.”

Prof. Ing. Stela Buda s-a născut în data de 11 noiembrie 1932, în judeţul Bihor, părinţii dumneaei fiind învăţători. La rândul său, a îmbrățișat profesia de dascăl, căreia i s-a dedicat mare parte din viață, însă, înainte de aceasta, timp de șase ani, a lucrat la Întreprinderea Textilă „Oltul”, ajungând chiar la conducerea unei […] […] Vezi știrea »

46 de medalii, dintre care 28 de aur, 11 de argint și 7 de bronz au fost obținute de sportivii covăsneni la Cupa Transilvaniei Open Martial Arts Cluj Napoca 2017

În acest week-end a avut loc, la Cluj-Napoca, prima ediție a Cupei Transilvaniei Open Martial Arts, organizată de către clubul sportiv Whooooo Istru. La aceasta au participat sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Clubul Sportiv Samurai OPS, precum și de la Clubul Sportiv „Show Time”, din Sfântu Gheorghe Deși aflată doar la prima […] Vezi știrea »

Teatrul de păpuși „ARIEL”, din Târgu Mureș, spectacol la Covasna

Producția „Copilul şi vrăjile”, a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Ariel” din Târgu Mureş, va fi prezentată mâine, în orașul – stațiune Covasna. Spectacolul este bazat pe opera cu același titlu, de Maurice Ravel, după un poem de Colette. Versiunea pentru teatru de animaţie, în regia lui Traian Savinescu, va putea fi urmărită miercuri, 15 […] Vezi știrea »

Binefacerile  „Postului Bucuriei” asupra spiritului și trupului

Postul Crăciunului, numit și al „Bucuriei”, reprezintă o perioadă de 40 de zile, începând din 15 noiembrie, încărcată de semnificații și datini pentru credincioși, precedând Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului. Conform tradiţiei rânduite de Biserică, acest Post este de asprime mijlocie din punctul de vedere al alimentaţiei, fiind mai uşor faţă de cel al Paştelui, […] Vezi știrea »

Spre destinații de poveste direct de la Aeroportul Internațional Sibiu

Apropierea sezonului sărbătorilor de iarnă reprezintă un bun prilej de a decola către minunata atmosferă a orașelor din Europa. Prin zborurile directe operate, aeroportul din Sibiu oferă pasagerilor posibilitatea de a vizita la final de an unele dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa și de a experimenta atmosfera sărbătorilor din diferite colțuri […] Vezi știrea »