Minoră dispărută de acasă, căutată de poliţiştii constănţeni

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Mădălinei Georgiana Anghel, în vârstă de 16 ani, din localitatea constănţeană Albeşti. Aceasta a plecat la data de 19 septembrie, în mod voluntar de la domiciliu, şi nu a mai revenit până în prezent. Minora are o înălţime de 1.68 metri, constituţie astenică, greutate 50 de kilograme, […] Vezi știrea »

Atac furibund la adresa Poliţiei Locale. „Nişte paznici ne poartă uniformele!”

Un poliţist din Constanţa pare să se bată de unul singur pentru a apăra imaginea Poliţiei Române şi a înlătura toate confuziile create între instituţia pe care o reprezintă şi Poliţia Locală. În acest sens, în luna mai, Dan Georgescu a depus o plângere penală, înaintată Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, […] Vezi știrea »

Dolarul a pierdut 1,31 bani

Dolarul cedează teren în lupta cu moneda noastră naţională. Tranzacţiile din data de 19 octombrie 2017, de pe piaţa bancară s-au încheiat cu deprecierea cu 0,0131 lei, respectiv 0,34%, a monedei americane. Banca Naţională a României a afişat un curs de schimb de 3,8901 lei pentru un dolar. Pe data de 30 decembrie 2016, rata […] Vezi știrea »

Francul e mai slab cu 0,06% în lupta cu leul

Francul elveţian pierde conducerea în lupta cu leul, spre satisfacţia celor ce deţin credite în această monedă. În cursul tranzacţiilor de azi, 19 octombrie 2017, francul s-a depreciat cu 0,0025 lei. Banca Naţională a României a afişat un curs de schimb 3,9774 lei pentru un franc elveţian, cu 0,06% mai mic decât cu o zi […] Vezi știrea »