Galerie foto. JUMBO A VENIT DIN GRECIA, DAR CU SERVICII DE… ROMÂNIA

Thumbnail for 4421644

Veşti bune pentru iubitorii de cumpărături! JUMBO CONSTANŢA s-a deschis oficial! Mare aglomeraţie, mare! Sunt foarte foarte mulţi copii cu părinţi veniţi la deschidere.Deşi se bucură de foarte mulţi vizitatori şi clienţi, din totalul de 17 case de marcat, doar cinci sunt deschise, formându-se cozi de zeci de persoane, spre nemulţumirea clienţilor care aşteaptă şi […] Vezi știrea »

De ce e bine să consumăm cât mai mult pepene roşu în zilele caniculare

Odată cu creşterea valorilor termice din ce în ce mai mult, medicii specialişti ne sfătuiesc să consumăm cât mai multe lichide şi fructe cu conţinut mare de apă, în special pepene roşu, deoarece acesta conţine 95% apă şi foarte multe substanţe esenţiale unei bune funcţionări a organismului. Sursă știre Vezi știrea »

„Salvarea unui prematur este o minune”. Maternitatea din Mangalia, dotată cu aparatură performantă

Spitalul Municipal Mangalia a primit aparatură medicală performantă în valoare de 9.000 de euro, care a fost donată Secţiei de Neonatologie de către Organizaţia Salvaţi Copiii România. Cu această ocazie, joi, 22 iunie, la Clubul Nautic din Portul Turistic Mangalia, a avut loc o conferinţă de presă prilejuită de semnarea contractului de donaţie. Sursă știre Vezi știrea »

Sute de participanţi la Ocean Lava România – Mamaia 2017

Sâmbătă, 24 iunie, în staţiunea Mamaia, se va da startul Ocean Lava România, o competiţie internaţională pe distanţă eroică de 1,9 km înot, 90 km bicicletă şi 21 km alergare. Evenimentul face parte dintr-un program mai amplu de promovare a litoralului românesc la nivel internaţional ca staţiune turistică pentru sportivii amatori sau de performanţă. Sportivi […] Vezi știrea »