Terapia OHT, o procedura revolutionara in tratarea cancerului

Ozonoterapia – dușmanul celulelor canceroase și bolnave Terapia OHT este cea mai de succes, folosindu-se o tehnică diferită de cea clasică. Doctorul Ciprian Genes de la Clinica Medozon ne va explica în câteva cuvinte noua tehnică și beneficiile ei: „Ozonoterapia pornește de la principiul că, la originea oricărei afecțiuni, se află oxigenarea insuficientă la nivel […] Vezi știrea »

Lucruri de considerat despre achiziţia maşinilor de tip CNC

Utilă. Poate că mai presus de orice contează extrem de mult ca maşina CNC în cauză să fie o necesitate. Un utilaj care nu oferă rezultate constante, cu ritm repetitiv, cu investiţii foarte mari în ceea ce priveşte întreţinerea, ce se strică destul de des este de fapt un mare minus în productivitate. Acurateţea este […] Vezi știrea »

Prima competiție de crossfit din Transilvania, la Cluj

T Gym SuperFit Games reprezintă o competiție ale cărei exerciții au la bază mișcări funcționale variate, executate la intensitate mare, cu scopul de a testa rezistența cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, echilibrul și precizia participanților. Competiția se va desfășura în Parcul Gruia între orele 09:00 – 17:00 și va fi compusă din două […] Vezi știrea »

Clon.ro te trimite la concertul lui Julio Iglesias

Julio Iglesias își va încânta fanii în acompaniamentul orchestrei sale și susținut de trei voci suave feminine. Românii au încă o șansă de a-și asculta și aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: „Amor, Amor”, „Nathalie”,„Manuela”, „Hey!”, „La carretera”, „Abrazame” sau „All of You”. Cele două concerte pe care artistul […] Vezi știrea »

Explozie intr-un bloc – 16 apartamente avariate

Deflagratia a avut loc in jurul orei 02:00, intr-un apartament situat la parterul blocului. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, explozia a fost urmata de un incendiu. 16 apartamente au fost avariate, iar sase masini parcate in fata blocului au fost afectate de suflul exploziei, fara a exista victime. Pompierii clujeni au intervenit cu […] Vezi știrea »