DELIRANT. Chestorul pesedist al Camerei Deputaţilor susţine că Ionuţ Chisăliţă a votat la moţiunea de cenzură! Senatorul de Caraş-Severin demontează minciuna!

Numărarea oficială a voturilor la moţiunea de cenzură arată că au fost 251 de voturi valabil exprimate, pe când înregistrările video din momentul votării spun altceva. Televiziunile şi redacţiile unor ziare au contorizat 248-249 de votanţi. Chestorul pesedist al Camerei Deputaţilor oferă explicaţii siderante, mincinoase de-a dreptul! Redacţia stiripesurse.ro a arătat ieri că înregistrarea video […] Vezi știrea »

Preţul energiei electrice, majorat cu aproape 10 la sută?

Comitetul de Reglementare al ANRE a decis scăderea cu 5,16% a tarifelor reglementate la energia electrică (10% din totalul livrat populației) și majorarea cu 8,53% a tarifelor concurențiale (90% din total). Cele două măsuri ar putea conduce la o majorare cu până la 8% a energiei facturate, informează Mediafax. „Clienții care primesc 10% energie reglementată […] Vezi știrea »

Teatrul de Vest din Reșița intră în vacanță. Duminică, ultimele spectacole

Teatrul de Vest din Reșița își închide stagiunea 2016-2017 prin două spectacole, programate duminică. Iubitorii artei dramatice sunt așteptați din nou la teatru în luna septembrie. Teatrul de Vest din Reșița pregătește două noi spectacole pentru ultima zi din stagiunea 2016-2017. Duminică, 25 iunie, instituția de cultură va pune în scenă un spectacol pentru copii, […] Vezi știrea »

Ioan Crina, în siajul lui Mircea Geoană! La iniţiativa lui Hurduzeu!

Grupul liberal din Consiliul Judeţean Caraş-Severin a declarat că nu recunoaște noua procedură de vot, fapt pentru care va contesta trei proiecte de hotărâre la Instituția Prefectului: cel cu Aquacaraș și două cu Ioan Crina în prim-plan. După ce ședința precedentă Ioan Crina a fost „greu de ales” chiar de propriii colegi care au greșit […] Vezi știrea »

„Sorin Grindeanu este cărăşean, ne-am mândrit cu el“ [VIDEO]

Social-democratul Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, spune că speră ca preşedintele Iohannis să desemneze un premier tot de la PSD şi că rămâne prieten cu Sorin Grindeanu. Şedinţa de Consiliu Judeţean de joi a fost prilej şi de declaraţii politice. Şi cum preşedintele face mereu declaraţii despre desfăşurarea şedinţei, acesta a fost întrebat de […] Vezi știrea »