Suntem pregătiți de iarnă. Și anul acesta! Numai fenomenele extreme ne-ar putea da planurile peste cap

La fel ca în mai toate lunile de toamnă, autoritățile cărășene se declară pregătite să intervină atunci când zăpada își va face apariția. Materiale și utilaje de deszăpezire sunt suficiente, așa că numai fenomenele meteo extreme ne-ar putea da bătăi de cap… Cele două secții de drumuri naționale din Caraș-Severin, Orșova și Caransebeș, sunt pregătite […] Vezi știrea »

O familie a murit în accidentul de la Coronini. Parapetele încă se lasă așteptate!

Au trecut aproape două săptămâni de la tragedia care a impresionat o țară întreagă și de când un director de la Drumuri și-a pierdut funcția, dar pe drumul de la Coronini, unde o mașină cu 5 oameni a plonjat în Dunăre, parapetele montate adecvat încă se lasă așteptate! Patru oameni și-au pierdut viața, iar un […] Vezi știrea »

Haos guvernamental! Consilierul premierului Tudose anunţă Planul B!

Cristian Socol, consilier personal al premierului pe probleme macroeconomice, a postat ieri pe blogul său un „pachet alternativ” de măsuri guvernamentale, între care limitarea creșterii salariului minim pe economie, renunțarea la split TVA și renunțarea la trecerea CAS în sarcina angajatului! Pachetul alternativ de măsuri „ţine cont de condiţiile macroeconomice actuale şi de nevoia de […] Vezi știrea »

Nelu Popa: „Astăzi am reușit un lucru mare, poate cel mai important de până acum!“

Primarul Nelu Popa a anunţat în această seară că municipalitatea a parafat azi o tranzacţie deosebit de importantă, care deschide drumul spre accesarea de fonduri europene pentru transportul public din Reşiţa. Municipiul Reşiţa a intrat azi în posesia fostului depou de tramvaie şi a construcţiilor aferente! Tranzacţia dintre firma sibiană Mayr Transport SRL şi Societatea […] Vezi știrea »