Baziaș 4 a acostat la Moldova Nouă! [VIDEO]

Momente de mare bucurie pe malul Dunării! Bacul care a dat atâtea emoții și a generat atâtea discuții, polemici și controverse nu mai este doar un proiect pe hârtie, este realitate! Baziaș 4 a ajuns la Moldova Nouă și se pregătește să fie o punte plutitoare între cele două maluri ale fluviului. „Baziaș 4 este […] Vezi știrea »

Moș Crăciun caută ajutoare! Doritorii sunt așteptați la Căsuța Moșului din Centrul Civic al Reșiței!

Copiii cuminți și nu numai îi pot transmite dorințele lor lui Moș Crăciun chiar la Târgul de Crăciun de la Reșița și vor putea ajuta alți copii mai puțin norocoși, devenind astfel chiar ei ajutoare ale lui Moș Crăciun. La Căsuța Moșului și Căsuța Spiridușilor din Centrul Civic activitățile se vor înteți din această seară. […] Vezi știrea »

Calea Timișoarei rămâne fără apă

Societatea Comercială Aquacaraș SRL anunță că, în urma unei avarii la rețeaua de apă, va fi sistată furnizarea apei în zona Calea Timișoarei din Reșița. Operatorul de apă și canal anunță că întreruperea se face chiar astăzi, cu începere de la ora 16, și va dura până la noapte noapte, în jurul orei 2. Aquacaraș […] Vezi știrea »

Mașină înghițită de asfalt pe o alee din Reșița [FOTO/VIDEO]

Surpriză pentru un șofer din Reșița! Într-o intersecție din Govândari, roata din dreapta față i-a fost pur și simplu înghițită de asfalt în timp ce încerca să vireze la dreapta pe Aleea Bazna. Incident neașteptat, în această după-amiază, pe Aleea Bazna din Reșița. Un șofer a încercat să vireze la dreapta, moment în care asfaltul […] Vezi știrea »

„Ghinionistul” a ajuns la Oravița și Caransebeș după un weekend în care 20.000 de oameni au văzut Reșița pe marile ecrane din țară! [FOTO/VIDEO]

Actorii și regizorul filmului „Ghinionistul” au mai bifat o seară de neuitat pentru cei care și-au dorit să îi cunoască. Diana Dumitrescu, Levent Sali, Codin Maticiuc, Laurențiu Plestici și Iura Luncașu au fost prezenți seara trecută în cinematografele din Oravița și Caransebeș. „Poate de acum încolo o să ne apropiem și de Oravița, să filmăm […] Vezi știrea »