Marcel Vela: „La TMD lucrează și simpatizanți PSD, pe terenurile de sport se joacă și copiii membrilor PSD!”

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, n-a reușit nici după un an de mandat să detensioneze atmosfera în Consiliul Local, acolo unde aleșii PSD sunt mai mereu împotriva inițiativelor liberale. Senatorul Marcel Vela susține că lui Borcean nu i se poate imputa nimic și că, de faft, consilierii social-democrați votează împotriva comunității! Liderul PNL Caraș-Severin a declarat […] Vezi știrea »

Primarul Borcean a semnat pentru 24 de milioane de lei! Toți banii ajung la familiile defavorizate!

24 de milioane de lei vor veni la Caransebeș cu dedicație pentru familiile defavorizate, pentru a le oferi o viață mai bună. Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, a semnat vineri, 18 august, la București, contractul de finanțare pentru proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din Caransebeș”, derulat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul depus la […] Vezi știrea »

DE NERATAT! Capodoperele cinematografiei Românești, pe ecranul uriaș din Parcul General Dragalina!

Suntem generația care nu rămâne fără net, însă cine nu-și dorește să revadă filmele de referință ale cinematografiei românești, în care actori de suflet și-au pus tot talentul și inspirația pentru a produce adevărate capodopere? În premieră, Caransebeșul pregătește un festival de film în aer liber, pentru ca gugulanii să poată vedea sau revedea filme […] Vezi știrea »

Decizia dramatică a președintelui Hurduzeu nu poate fi reparată în zeci, poate sute de ani!

Un document oficial al Consiliului Județean Caraș-Severin oferit pe sub mână senatorului Marcel Vela l-a determinat pe acesta să declanșeze un atac furibund la adresa președintelui Silviu Hurduzeu! Liderul administrației județene e acuzat că nu face nimic de mai bine de un an, ba mai mult, că strică și ceea ce exista! Bun sau mai […] Vezi știrea »