Judecatoarea Tudorache Neluta a fost suspendată din functie

În şedinţa din data de 28 martie 2017, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul dispoziţiilor art. 52 alin. 1 teza a II – a din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a dispus suspendarea din funcţie a doamnei Tudorache Neluţa Marinica, judecător în cadrul Tribunalului Călăraşi, […] Vezi știrea »

O procuroare din Călărași este hartuita profesional

Procurarea N.E.A.din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Călărași este hartuita profesional, după ce a actionat conform principiului legalității si aflării adevărului judiciar, punând in miscare acțiunea penala fata de mai multe persoane suspecte de corupție. Superiorii PT Călărași, reprezentanții PCAB , au constatat, insa, ca aceasta a actionat in mod legal fata de persoanele […] Vezi știrea »

Praf! Dosarul privind blocul din Volna mutat din instanță în instanță

Procurorii din Călăraşi ( din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași) au cerut strămutarea cauzei privind tragerea la răspundere penală a unui angajat Distrigaz Sud Rețele ,acuzat de neglijență în serviciu.Acesta este acuzat că nu si_a îndeplinit atribuțiile de serviciu și din acest motiv s_a produs tragedia din 25 decembrie 2013, când a avut […] Vezi știrea »