S-a stins din viață preotul Ioan Dumitran

Fostul paroh al Bisericii „Sfinții Îngeri”, preotul Ioan Dumitran s-a stins din viață în zorii zilei de joi după ce în ultimele luni a fost țintuit la pat de un atac cerebral. Ioan Dumitran era internat în Spitalul Județean de Urgență Buzău unde s-a stins joi în jurul orei 2.00. Preotul Ioan Dumitran era născut […] Vezi știrea »

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, lăsat fără permis după ce a fost prins la Crucea Comisoaiei cu 191 km/h

Ziua Națională a României îl va găsi pieton în acest an pe președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. El a predat, miercuri după amiază, permisul de conducere polițiștilor buzoieni care l-au surprins gonind pe șoseaua europeană în zona Crucea Comisoaiei cu viteza de 191 de kilometri la oră. După isprava de azi, Oprișan s-a ales […] Vezi știrea »

Un adolescent din Maxenu și-ar putea pierde un ochi după ce a fost bătut, din gelozie, de un coleg de liceu cu câteva luni mai mare

Un adolescent de 17 ani din Maxenu și-ar putea pierde un ochi după ce a fost bătut în această dimineață de un coleg de liceu chiar după ce au coborât din autobuzul cu care fac naveta. Cei doi, elevi ai Colegiului Economic din Buzău au venit miercuri dimineață la cursuri cu autobuzul așa cum procedează […] Vezi știrea »

54 de funcționari publici din Primăria Buzău recompensați la final de anc u sume între 1000 și 2900 lei

Funcționarii din Primăria Buzău nu vor primi în acest an prime de sărbători însă 54 dintre aceștia care au dat dovadă de implicare în activitatea de zi cu zi vor fi recompensați cu sume cuprinse între 1000 și 2900. „Primele în Primăria Buzău se dau doar pe criterii de performanță. 54 de funcționarii vor fi […] Vezi știrea »