Un bărbat din Stâlpu a ajuns cu răni la spital după ce un tânăr de 20 de ani nu a acordat prioritate în intersecția de la Popasul Merei

Un bărbat de 48 de ani sin comuna Stâlpu a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău după ce a fost implicat într-un accident la intersecția cu DN 1B Buzău Ploiești. Evenimentul rutier a fost provocat de un tânăr de 20 de ani din județul Vrancea care venea dinspre Merei și intenționa să meargă la […] Vezi știrea »

Șofer băut s-a răsturnat cu mașina, la Lipia, după ce a lovit un pom

Un bărbat de 32 de ani băut bine era pe cale să provoace o nouă tragedie pe DN 1B în zona satului Lipia. Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism BMW care se deplasa dinspre Ploiești spre Buzău, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un pom și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. […] Vezi știrea »

Mesaje sfâșietoare după moartea doctorului Adrian Negoiță: ”Rămas bun, suflet mare în care încăpea tot Pământul și tot mai rămânea loc”

Toată lumea este în stare de șoc după moartea cunoscutului doctor cardiolog Adrian Mihai Negoiță, la doar 37 de ani. Cei apropiați, colegi de profesie, simpli pacienți ori doar cei care au auzit de doctorul de inimi sunt înmărmuriți de sfârșitul brusc și crud al celui cunoscut pentru dăruirea cu care-și făcea meserie dar și […] Vezi știrea »

Poliţiştii sub coordonarea unui procuror au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit şeful Secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean

O echipă de polițiști sub coordonarea unui procuror criminalist se deplasează sâmbătă în localitatea Vadu Oii, pentru a cerceta împrejurările în care a murit renumitul cardiolog Adrian Negoiță, șeful secției de Cardiologie din Spitalul Județean Buzău. Anchetatorii vor face cercetări la fața locului și vor discuta cu apropiații cunoscutului doctor, pentru ca atunci când va […] Vezi știrea »

Lumea medicală buzoiană, în șoc! A murit cardiologul Adrian Mihai Negoiță

Cunoscutul medic cardiolog Adrian Mihai Negoiță, șeful Secției Cardiologie din Spitalul Județean Buzău, a fost găsit mort în noaptea de vineri spre sâmbătă, în curtea casei pe care o avea în zona Nehoiu. Din primele date, medicul se afla la locuința sa din zona Nehoiu, unde avea de gând să petreacă de ziua sa, alături […] Vezi știrea »