ANUNT PRIVIND LANSAREA PRIMULUI APEL DE SELECTIE DIN ANUL 2017 AL GRUPULUI DE ACTIUNE LOCALA (GAL) COLINELE BUZAULUI

Asociatia Grupul de Actiune Locala (GAL) Colinele Buzaului anunta lansarea, in data de 07.08.2017, a primului Apel de Selectie a proiectelor din anul 2017. Proiectele se vor depune in perioada 07.08.2017 – 08.09.2017, la sediul GAL “Colinele Buzaului” din Centrul de zi “Iulia Hasdeu”, satul Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau, zilnic, de luni pana vineri, […] Vezi știrea »

Cat de interesati sunt antreprenorii din judetul Buzau de beneficiile panourilor solare si care sunt avantajele acestei tehnologii

Odata cu avansarea tehnologiei si aparitia unor noi oportunitati in domeniul energiei, tot mai multi antreprenori isi doresc sa beneficieze de avantajele aduse de echipamentele moderne care pot beneficia de reincarcare electrica prin intermediul panourilor solare . Astfel ca departamentul de analiza din cadrul itDepot care se adreseaza mediului de afaceri din Romania a realizat […] Vezi știrea »

Canicula oprește circulația mașinilor de mare tonaj pe drumurile naționale din județ

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că, din cauza caniculei, va impune restricţii de circulaţie în 4 şi 5 august, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile care tranzitează întreaga țară. Restricţiile de circulaţie vin după ce meteorologii au emis […] Vezi știrea »

Ziua și cutremurul la Gura Teghii

Seria cutremurelor continuă la Buzău cu un nou seism înregistrat joi la Gura Teghii. Conform institutului Național pentru Fizică a Pământului un nou cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora 13.13 pe raza comunei Gura Teghii la o adâncime de 116,6 kilometri. În ultimele trei zile în localitatea […] Vezi știrea »