Spectacol în întâmpinarea Crăciunului, la Făgăraș (Eveniment)

În fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură din Făgăraș găzduieşte spectacole unde făgărăşenii sunt invitaţi să „intre“ în magia Crăciunului. Miercuri, 13 decembrie 2017, iubitorii sărbătorilor de iarnă și doritorii de frumos sunt invitați la o seară minunată ce va aduce căldură în suflet, atmosferă magică și voie bună, toate reunite […] Vezi știrea »

Cristi Cocan – Mijlocașul care atrage toate privirile (Sport)

Abia a împlinit 22 de ani, se face ușor remarcat pe gazon și are un țel măreț: fotbalul. Cât de mult se implică, unde visează să ajungă și ce înseamnă Steagu’ pentru el – toate astea le-am aflat de la Cristi Cocan, la Sportul de la ora 5, miercuri, 6 decembrie. E un copil blând, […] Vezi știrea »

Aproape 400 locuri de muncă, disponibile la Brașov (Social)

390 de joburi sunt disponibile în prezent la Brașov. Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe posturi vacante sunt pentru agent de securitate, controlor calitate, ambalator manual, electrician, femeie de serviciu, lăcătuș mecanic, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, stivuitorist, sudor, șofer sau vânzător. Oferta se adresează […] Vezi știrea »

Se fac angajări lunar la Spitalul Județean (Social)

Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Braşov vrea să angajeze, în această lună, 16 asistenţi medicali şi o infirmieră. Posturile sunt pe perioadă determinată, în locul asistentelor aflate în concediu fără plată sau al celor în concediu pentru creşterea copilului. Înscrierile se fac până în 15 decembrie, iar concursul va avea loc în perioada 22 – […] Vezi știrea »

Câți bani alocă românii sărbătorilor de iarnă (Economic)

România se situează pe locul al doilea în topul cheltuielilor din perioada sărbătorilor de iarnă, urmând să aloce aproape 32% din veniturile lunare, aproximativ 280 euro, mare parte din buget urmând a merge cãtre îmbrăcăminte, dulciuri şi jucării. Potrivit unui sondaj de opinie, 75% dintre români preferă să plece în goana după cadouri prin magazine. […] Vezi știrea »