Băiat în vârstă de 15 ani, rănit grav, lângă Poligonul de la Cincu! (Eveniment)

Potrivit Transilvania Expres, un băiat în vârstă de 15 ani a suferit răni grave la nivelul membrelor superioare, vineri, la Cincu, după ce i-au explodat în mână elemente de muniție pe care le găsise întâmplător. Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, a afirmat că minorul obișnuia să stea cu animalele la pășunat, […] Vezi știrea »

Autocar răsturnat la ieșirea din Predeal spre Pârâul Rece! A fost activat planul roșu de intervenție! (Eveniment)

În urmă cu câteva minute, cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, a anunțat că un autocar s-a răsturnat pe DN73 A, la ieșirea din Predeal spre Pârâul Rece. Din primele informații, se pare că în autocar sunt aproximativ 40 de persoane, cel mai probabil copii, iar unii pasageri au rămas încarcerați. La […] Vezi știrea »

„Târgul Românașul”, conceput pentru a sărbători ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI (Eveniment)

La Centrul Cultural Reduta, brașovenilor li se pregatește în week-end-ul care urmează ceva special. Este vorba despre o expoziție cu vânzare, de produse artizanale românești în ton cu marea sărbătoare a Sânzienelor, când este celebrată și ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI! Și în acest an se sărbătoreste prin „Târgul Românașul” ZIUA INTERNAȚIONALĂ A IEI cu o […] Vezi știrea »

Aproape 600 de joburi sunt disponibile, la Brașov, în acest moment (Social)

570 de locuri de munca sunt diponibile în prezent la Braşov. Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe posturi vacante sunt pentru agent securitate, ajutor bucătar, bucătar, ospătar, casier, cameristă, fochist, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, sofer autoturisme şi camionete, stivuitorist şi […] Vezi știrea »