S-a scumpit lemnul de foc (Economic)

Lemnul de foc s-a scumpit cu 66% în ultimul an, de la 120 de lei metrul ster în 2016, la 200 lei în prezent. Potrivit preşedintelui Asociaţiei Forestierilor din România, Nicolae Ţucunel, de scumpirea masei lemnoase beneficiază în primul rând Romsilva, primăriile locale care administrează în jur de 15% din pădurile ţării şi cele 4.800 […] Vezi știrea »

10 localităţi din judeţul Braşov nu au contracte de deszăpezire (Din Judet)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a organizat o videoconferinţă cu prefecţii, referitoare la stadiul pregătirilor pentru sezonul rece. Ea a solicitat tuturor prefecţilor să întocmească situaţii despre stocurile de materiale antiderapante, precum şi despre stadiul contractelor de deszăpezire existente pentru sezonul de iarnă 2017-2018. Conform datelor disponibile pe site-ul Prefecturii Braşov, la Direcţia Regională de […] Vezi știrea »

Reconstrucţia de sân, gratuită şi la Spitalul Judeţean Braşov (Sanatate)

Potrivit presei locale, lipsa de informare şi frica nejustificată le împiedică pe multe femei care au fost diagnosticate cu cancer mamar să-şi recapete bucuria feminităţii. Statul plăteşte reconstrucţia de sân după cancer, dar se fac puţine operaţii. Sub 3% dintre paciente apelează însă la reconstrucţia mamară cu implant. Şi asta, în ciuda faptului că statul […] Vezi știrea »

Trei zile de orientare, parapantă și alergare montană la Săcele (Sport)

După succesul înregistrat de Bunloc Vertical Race în 2016, anul acesta organizatorii revin cu o invitaţie la un weekend plin de sporturi montane în Săcele, unde va avea loc un festival de trei zile. Astfel, vineri, 27 octombrie, participantii vor începe cu proba de Orientare, sâmbătă (28 octombrie) va avea loc a doua ediţie a […] Vezi știrea »

4 deținuți, eliberați de la Codlea (Din Judet)

Patru deținuți din Penitenciarul Codlea au fost puși în libertate odată cu intrarea în vigoare a noii legi a recursului compensatoriu, deși reprezentanții instituției anunțaseră că este nevoie de un ordin de ministru în care trebuie explicat modul în care poate fi aplicată legea. În plus, alți 110 deținuți așteaptă ca prima comisie de liberări […] Vezi știrea »