George Paladi, noul prefect al Brailei, a depus juramantul

Astazi, de la ora 11:00 a avut loc in Sala Mare a Palatului Administrativ ceremonia de investire in functie a noul prefect, George Adrian Paladi. La eveniment au fost prezente mai multe persoane printre care si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, comisarul-sef de politie Mihai Dan Chirica, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac […] Vezi știrea »

GALERIE FOTO: Imagini de poveste cu o Dacia 1310

Un argentinian care si-a cumparat O Dacie 1310 veche a reusit sa transforme aceasta masina intr-un muscle car demn de toata lauda. S-au investit bani seriosi in aceasta masina. Si in eleronul ei de deltaplan. Apreciem in schimb conversia la 4 prezoane pentru roti si lucrarea de tinichigerie si in fibra de sticla, care pare […] Vezi știrea »

Solidaritate umană. Şase familii au fost ajutate să-şi refacă locuinţele grav avariate de un incendiu de proporţii

Suferinţa oamenilor a mişcat inimile multor brăileni, pornind de la instituţiile locale, până la societăţi comerciale şi creştini voluntari, care, la iniţiativa şi cu contribuţia financiară a Arhiepiscopiei Dunării de Jos, s-au mobilizat şi au încercat, pe cât posibil, să le readucă speranţa şi totodată să le ofere posibilitatea de a locui în condiţii decente. […] Vezi știrea »

Se incepe asfaltarea craterelor de pe Calea Galati dupa ce POLITIA a intrat pe fir

O veste foarte buna vine pentru braileni in prag de sarbatori. In cel mai scurt timp se vor incepe lucrarile pe Calea Galati. Desi primarul Dragomir a spus in mai multe randuri ca nu se poate negocia cu o alta societate pentru a prelua lucrarile in zona respectiva de la firma “Telor”, care a lasat […] Vezi știrea »

Dragomir, despre imaginile cu scaunul rupt din autobuz reparat cu un bolovan: “Am vazut imaginile. Sunt jenante”

Recent, in mediul online s-au viralizat mai multe imagini dintr-un autobuz Braicar care circula pe traseul 10, in care un scaun rupt a fost “reparat” folosindu-se un ditamai bolovanul. Dragomir a spus ca aceste imagini sunt “jenante” si a este pacat ca toate investitiile Primariei sunt umbrite de astfel de situatii. Edilul sef a spus […] Vezi știrea »