GALERIE FOTO: Un brailean de 39 de ani s-a spanzurat de balustrada fostului sediu Antena 1 Braila

Thumbnail for 4617630

In aceasta dimineata, un brailean de 39 de ani a ales sa-si puna capat zilelor. Pentru a prinde curaj, acesta a consumat cam jumatate de sticla de vin, dupa care s-a urcat pe niste pietre pe balustrada fostului sediu Antena 1 Braila. Acesta a legat streangul de balustrada, iar celalalt capat si l-a infasurat in […] Vezi știrea »

GALERIE FOTO: Misterul BMW-ului abandonat de pe faleza / Un tanar a intrat intr-un pom si s-a facut nevazut

Thumbnail for 4617590

In aceasta dimineata, a fost gasit un BMW Seria 7 a fost gasit abandonat pe faleza Dunarii. Potrivit primelor informatii, la volamul bolidului s-a aflat un tanar care bause bine inainte sa se urce la volan, pentru a se da in spectacol. Acesta ar fi incercat mai multe manevre periculoare cand, la un moment dat, […] Vezi știrea »

ANUNT PUBLIC

„SC DIGITAL CABLE SYSTEMS SA (prin SC EARTHLINK SRL) titulara a proiectului „Construire retea de telecomunicatii in localitatile Gradistea, Ibrianu si Maraloiu, comuna Gradistea, judetul Braila” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul mentionat: Nu se supune evaluarii […] Vezi știrea »

HC Dunarea Braila a pierdut primul meci amical in aceasta vara / SCM Craiova – Dunarea Braila 29-18

Handbalistele de la SCM Craiova au invins cu scorul de 29-18 pe Dunarea Braila, intr-un meci amical, in afara turneului amical Cupa Craiovei. Meciul s-a jucat in aceasta dimineata, in Sala Polivalenta din Craiova, fara spectatori. La pauza, fetele pregatite de Bogdan Burceau aveau un avantaj de doua goluri 13-11. Cele doua echipe se vor […] Vezi știrea »

Alocatii de aproximativ 450 de lei pentru copii / In ce conditii acest lucru poate deveni realitate

Un proiect de lege trimis deja in Parlament vizeaza cresterea alocatiilor pentru copii la 100 de euro lunar, aproximativ 450 lei. Conditia ar fi, insa, ca scolarii sa nu aiba deloc absente la scoala, iar cei mai mici sa mearga la gradinite, sustine Reporterntv.ro. Iar pentru ca suma sa nu fie directionata de parinti spre […] Vezi știrea »