20 de permise suspendate şi 13 certificate de înmatriculare retrase de poliţiştii rutieri

În perioada 19 – 22 iunie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, precum şi pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave. Oamenii legii au aplicat sute de amenzi, în special vitezomanilor, dar şi celor care au intrat […] Vezi știrea »

Un peruan a fost amendat şi obligat să părăsească România în 15 zile

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, pe19 iunie, un control pentru combaterea şederii ilegale şi a traficului de migranţi. ”În urma activităţilor întreprinse, a fost depistat, cu şedere ilegală, un cetăţean peruan, de 31 de ani, care, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul României. […] Vezi știrea »

Carla’s Dreams au inregistrat un nou record financiar. Moldovenii cer 20.000 de euro la nunti

Pe langa concerte si recitaluri, tot mai multi artisti accepta sa cante si la nunti. Dat fiind faptul ca pe zi ce trece, petrecerile de nunta nu mai respecta traditiile, cu muzica lautareasca sau populara, artistii pop primesc tot mai multe oferte. Iar Carla’s Dreams cer un onorariu mult mai mare decat al oricarui artist […] Vezi știrea »

Accident grav in Tichilesti / In urma impactului puternic dintre doua autoturisme, unul a fost proiectat in gardul unui localnic

Miercuri, in jurul orelor 18:30, un brailean, in varsta de 37 ani, in timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Tichilesti, la o intersectie nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care venea din partea sa dreapta, condus de un localnic de 25 de ani, care circula regulamentar, proiectandu-l pe acesta in gardul unui imobil. […] Vezi știrea »

VIDEO: Asteptarea pentru iubitorii de cai putere a luat sfarsit / In weekend, motoarele vor fi incinse la maxim pe Aerodromul Ianca

In acest weekend, brailenii se vor putea bucura de motoare incinse la maxim si “scartait” de roti pe Aerodromul din Ianca. In perioada 24-25 iunie la Ianca va avea loc cea de-a doua etapa a Campionatului Drag Racing Romania. Pe pagina de Facebook a organizatorilor se precizeaza ca cei prezenti se vor bucura de mai […] Vezi știrea »