12 permise de conducere suspendate şi două certificate de înmatriculare retrase într-o singură zi de oamenii legii

Poliţiştii au constatat 79 de contravenţii, aplicând sancţiuni de aproape 38.000 de lei. Cele mai dese abateri de la Codul Rutier sunt depăşirea vitezei legale în localitate, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor pe marcajele cu zebră şi maşinilor care au acest drept, dar şi condusul autoturismului sub influenţa alcoolului. Sursă știre Vezi știrea »

Concert Simfonic Filarmonica “Lyra-George Cavadia” la Teatrul “Maria Filotti” Braila

Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Braila, Consiliul Judetean Braila si Primaria Municipiului Braila, cu sprijinul Teatrului „Maria Filotti” Braila, organizeaza sambata 28 octombrie 2017, incepand cu ora 18:30, in Sala Mare a teatrului, „Concert Simfonic” cu Orchestra de Camera a filarmonicii brailene, condusa de maestrul Petrea Gogu. Solist: Gheorghe Constantinescu-clarinet Programul va cuprinde: – Gioacchino Rossini – […] Vezi știrea »

Un galatean si-a dat in judecata fosta amanta / Barbatul vrea inapoi banii cheltuiti cu ea

Un barbat din Galati si-a dat in judecata fosta amanta pentru a-si recupera banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relatiei. Prin plangerea facuta la instanta, barbatul ii cere fostei iubite 9.000 de lei si 8.000 de euro, bani cheltuiti intre 2012 si 2013 pe cadouri si excursii, despre care barbatul spune ca, […] Vezi știrea »

Peste 90 de milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului / Va fi a doua ca inaltime din Europa, dupa Bazilica Sfantu Petru de la Roma

Catedrala Mantuirii Neamului are aproape 60 de metri si este doar la jumatate din inaltimea finala. Turla principala, numita ″Pantocrator″, va masura 120 de metri. Sase sute de oameni lucreaza in 3 schimburi pentru a finaliza lacasul de cult pana in data de 30 noiembrie 2018, cand va fi sfintit. Cel mai probabil catedrala va […] Vezi știrea »

Braila Mall marcheaza sezonul de toamna cu un concert Antonia

La Braila Mall, toamna este prilej de sarbatoare si energie buna. Vizitatorii centrului comercial sunt asteptati, vineri, 20 octombrie, la concertul sustinut de Antonia, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului. Antonia va incânta publicul brailean cu cele mai cunoscute melodii ale sale si un show efervescent, oferit gratuit de Braila Mall. Evenimentul se […] Vezi știrea »