VIDEO Cruzime fără margini: un viţel este legat cu sfoara şi târât după un autoturism de teren

Joi după-masa, la ieşire din oraşul Năsăud, pe DN17 D, un viţel legat cu sfoară de un autoturism de teren era târât pur şi simplu pe şosea. Participanţii la trafic au încercat să-l oprească pe şoferul autoturismului de teren, însă acesta nu părea să fie interesat de indignarea martorilor. Sursă știre Vezi știrea »

De ce unele reclame îşi ating scopul, iar altele nu ne fac să cumpărăm produsele pe care le promovează

Câte dintre reclamele pe care le-aţi văzut la televizor reuşiţi să vi le amintiţi măcar sumar? Specialiştii spun că incapacitatea reclamelor de a ne atrage atenţia este unul din motivele pentru care acestea nu-şi îndeplinesc scopul şi nu ne determină să cumpărăm produsul respectiv. Sursă știre Vezi știrea »

VIDEO Cum să cureţi un buştean cu drujba în 19 secunde. Trei tineri români, pe podium la „campionatul internaţional al pădurarilor“

Trei puşti de 17 şi 18 ani, toţi din familii de pădurari, reuşesc cu uşurinţă să „cureţe” cu drujba un buştean în doar 19 secunde. Anul acesta, cei trei elevi au reuşit să urce România pe podium, la Concursul European de Competenţe în Silvicultură, dând lecţii unor ţări cu tradiţie în acest domeniu. Nu de […] Vezi știrea »

Răzbunare de foc: un bărbat a incendiat casa iubitei sale, pentru că nu voia să se întoarcă la el

Luni seara, un bărbat de 39 de ani a incendiat casa iubitei sale, supărat că femeia nu voia să se întoarcă la el. Casa respectivă s-a făcut scrum, rămânând pe drumuri în prag de iarnă 5 persoane, printre care şi trei copii minori. Sursă știre Vezi știrea »