Trei deserturi răcoritoare de vară. Cum ne ajută delicioasa budincă rece a italienilor să combatem căldura

Scăderea temperaturii corpului în zilele toride de vară pare să fie o sarcină dificilă pentru mulţi dintre noi. Bucătarii ne recomandă să ne răcorim apelând la papilele gustative şi servind deserturi delicioase, de vară. Dan Lechinţan, bucătar la un restaurant din Germania ne recomandă trei deserturi gustoase la care putem apela cu încredere vara: Panna […] Vezi știrea »

Brutalitatea cu care un tânăr ameţit de alcool a atacat două bunici: le-a lovit cu pumnii, cu picioarele şi le-a tăiat cu un cuţit

Un tânăr de 24 de ani din satul Cuşma a atacat, joi seară, două femei în vârstă în propria casă şi le-a furat banii. Potrivit procurorilor, tânărul le-a lovit pe cele două bunici cu pumnii, cu picioarele şi cu un cuţit. Cele două femei au supravieţuit, însă viaţa uneia a fost pusă în pericol de […] Vezi știrea »

FOTO Zeci de case afectate de furtunile puternice înregistrate în Bistriţa-Năsăud. Mai multe drumuri, blocate de copaci

Desfăşurare de forţe vineri în întreg judeţul Bistriţa-Năsăud, după mai multe furtuni şi ploi torenţiale. În Bistriţa, un copac a căzut peste o maşină parcată, producând pagube serioase. Un alt copac a căzul pe trotuar, lângă extensia Bistriţa a Universităţii Babeş Bolyai.În Năsăud mai multe străzi au fost inundate. Problemele pe care furtunile le-au făcut […] Vezi știrea »

Un tânăr a atacat cu brutalitate două bătrâne pentru a le fura banii, după care s-a făcut nevăzut cu un taxi, chemat să-l transporte

Joi seara, un tânăr de 24 de ani a atacat două bărâne dintr-un sat vecin, scopul fiind jaful. Ulterior, acesta a solicitat unui taximetrist să-l transporte într-o locaţie, i-a furat maşina sub ameninţarea cuţitului şi s-a făcut nevăzut. Cele două femei au ajuns la spital, una dintre ele fiind în stare mai gravă. Sursă știre Vezi știrea »

Deznodământ demn de Caragiale după un furt ca-n filme: hoţul s-a împăcat cu păgubitul şi a primit înapoi trusa de scule

În luna martie a anului 2016, un hoţ clujean punea la cale, la Bistriţa, unul dintre cele mai importante furturi înregistrate în ultimii ani în Transilvania. Din casa unui om de afaceri de 47 de ani din Bistriţa, care deţine mai multe magazine de îmbrăcăminte în centrul istoric al oraşului, a dispărut fără urmă un […] Vezi știrea »