Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, la Oradea: De la anul, elevii români vor avea manuale unice, iar legea educaţiei va fi schimbată

Însoţit de o delegaţie numeroasă, ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, s-a întâlnit vineri la Hotelul Hilton din Oradea cu inspectori şcolari şi directori de şcoli din 13 judeţe pentru ceea ce a denumit „o dezbatere internă” despre proiectul Legii Manualului şi intenţiile de modificare a Legii Educaţiei. Pop a anunţat că elevii din toată ţara […] Vezi știrea »

Violatorul eliberat pentru bună purtare a recidivat. Victima e chiar mama lui!

Procurorii din Beius se ocupa de caz si urmeaza sa transmita mai multe detalii. Una dintre tentativele de viol a individului a fost in 2004, cand a incercat sa isi si jefuiasca victima. Eliberat conditionat in octombrie 2009, Hera nu s-a potolit si, in ianuarie 2010, a incercat din nou sa violeze o femeie. In […] Vezi știrea »

Procurorii cer închisoare cu executare pentru Vasile Blaga şi confiscarea a 700.000 de euro

Un procuror DNA a cerut judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti condamnarea politicianului bihorean Vasile Blaga, fost secretar general al PDL, la închisoare cu executarea pedepsei şi confiscarea sumei de 700.000 de euro pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Sursă știre Vezi știrea »

Ministrul Educației vrea manuale de bază și să scoată necalificații din învățământ

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop a avut vineri, 20 octombrie, o întâlnire cu inspectorii școlari generali, directorii unităților de învățământ și cei ai Palatelor Copiilor, CJRAE și CCD din Bihor și județele limitrofe (Alba, Arad, Bistrița Năsăud, Caraș Severin, Cluj, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș). Peste 200 de persoane au […] Vezi știrea »

Bolojan anunţă un proiect de 10 milioane euro: extinderea Spitalului Municipal cu o clădire pe 6 niveluri, doar pentru Pediatrie

Prezent la o conferinţă de presă în care managerul Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, Maria Silaghi, a prezentat investiţii de aproape două milioane euro făcute în primele trei trimestre ale anului, primarul Ilie Bolojan a anunţat, vineri, extinderea unităţii prin construirea a două noi corpuri de clădiri, din care unul cu parter şi cinci etaje, […] Vezi știrea »