Ţigări în valoare de 150.000 de lei, confiscate în Bihor. Un contrabandist şi-a abandonat Mercedesul în câmp şi a fugit!

Captură importantă pentru poliţiştii de frontieră salontani care, în acest sfârşit de săptămână, au depistat un Audi şi un Mercedes ce transportau mii de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 150.000 de lei. Când a văzut poliţiştii, şoferul Mercedesului a fugit, abandonându-şi maşina în câmp! Sursă știre Vezi știrea »

Preşedintele filialei bihorene a Crucii Roşii, Alexandru Pantea: „Suntem unul dintre judeţele cu cei mai puţini săraci”

De zeci de ani, Crucea Roşie funcţionează şi în Bihor, unde, din fericire, voluntarii asociaţiei n-au prea avut dezastre după care să intervină. „Ne axăm pe organizarea de cursuri de prim-ajutor, pentru ca toată lumea să ştie ce are de făcut într-o situaţie de urgenţă, şi pe ajutorarea unor familii de sărmani din judeţ”, spune […] Vezi știrea »

România sărbătorește Ziua Drapelului. Programul ceremonialelor din Oradea

Evenimentele vor începe la 10:30 la Biserica cu Lună, urmând a fi continuate pe platoul din fața Primăriei Oradea. 10.30-10.55 – Oficierea slujbei de sfinţire a drapelului național, la Biserica cu Lună din municipiul Oradea 10.55-11.00 – Deplasarea în alai pe platoul din faţa Primăriei Municipiului Oradea şi ocuparea locului în dispozitiv 11.00-11.02 – Întâmpinarea […] Vezi știrea »

Trenuri încetinite de caniculă

Vor fi afectate trenurile aflate în circulație pe secțiile din Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei şi local în Muntenia, unde se vor înregistra temperaturi de 37 de grade, conform informărilor transmise de ANM. Peste 50 de grade „Măsura este obligatorie pentu siguranţa traficului feroviar şi, de asemenea, este aplicată de toate administraţiile de cale ferată deoarece, […] Vezi știrea »

Buda din Cetate: WC-urile din Cetatea Oradea, exemplu de jeg și mirosuri

Angela Lupşea, directoarea Cetăţii, n-a înţeles nimic din cursurile Kaizen pe care un grup de japonezi le-au ţinut şefilor din Primărie la începutul lunii. Specialiştii în domeniul pregătirii continue le-au recomandat managerilor să spele în fiecare zi toaletele, ca o lecţie de umilinţă şi de implicare personală pentru schimbarea în bine a atmosferei din firmă. […] Vezi știrea »