Cine ar fi crezut?! Afacere neștiută a lui Ghiță de 37,5 MILIOANE euro

Sebastian Ghiță s-a îmbogățit din afaceri în zona IT. Asta știe deja toată lumea, așa cum știe și că majoritatea contractelor sale au fost cu statul român sau sârb, după cum a fost dezvăluit cu câteva luni în urmă. Citește mai departe… Cine ar fi crezut?! Afacere neștiută a lui Ghiță de 37,5 MILIOANE euro […] Vezi știrea »

WTA prezintă calculele: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

Simona Halep profită de un wildcard şi participă la turneul de săptămâna viitoare de la Eastbourne (Anglia), competiţie la care vor fi prezente aproape toate jucătoarele care ar putea avea un impact la Wimbledon, scrie site-ul WTA. Citește mai departe… WTA prezintă calculele: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial Sursă știre Vezi știrea »

Semnificaţii istorice pentru 25 iunie

La 25 iunie 2009, a încetat din viaţă Michael Jackson. Supranumit Regele muzicii pop, Michael a murit din cauza unui stop cardiac. Născut la 29 august 1958, el a influenţat muzica încă de când interpreta în anii ’70 alături de The Jackson 5. Cele mai importante albume ale lui au fost “Thriller”, “Bad”, “Dangerous”, “HIStory”, […] Vezi știrea »

Coaliţie, caut premier: Dragnea la pescuit, Tăriceanu la munte

România are un guvern interimar, iar partidele trebuie să-şi facă socotelile pentru a-i demonstra preşedintelui că au majoritate parlamentară şi merită să propună un premier. Liderii Coaliţiei PSD-ALDE nu dau deloc semne că ar fi presaţi de timp sau preocupaţi de negocieri. Citește mai departe… Coaliţie, caut premier: Dragnea la pescuit, Tăriceanu la munte Sursă […] Vezi știrea »

Lovitură pentru Eba! Cu cine a plecat Syda pe insula iubirii

După ce acum căteva săptămâni a fost văzut în compania mai multor femei, se pare că una dintre ele chiar i-a pus capac. Fostul soț al Elenei Băsescu a plecat Articolul Lovitură pentru Eba! Cu cine a plecat Syda pe insula iubirii apare prima dată în Bugetul.ro. Lovitură pentru Eba! Cu cine a plecat Syda […] Vezi știrea »