Două afecțiuni respiratorii cronice, responsabile de MOARTEA a aproape 4 MILIOANE de oameni în întreaga lume

Două dintre cele mai frecvente afecțiuni respiratorii cronice au provocat moarte a 3,6 milioane de persoane în 2015, conform unui studiu publicat joi in jurnalul ”The Lancet Respiratory Medicine”, citat de AFP. Citește mai departe… Două afecțiuni respiratorii cronice, responsabile de MOARTEA a aproape 4 MILIOANE de oameni în întreaga lume Sursă știre Vezi știrea »

ALERTĂ – ISIS a revendicat atacul terorist din Cambrils

Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat sâmbătă atacul din staţiunea balneară Cambrils, situată la 120 km sud-vest de Barcelona (în sudul Cataloniei), cu o maşină care intrat într-o mulţime de oameni pe o faleză a staţiunii, înainte de a lovi un vehicul al poliţiei, Citește mai departe… ALERTĂ – ISIS a revendicat atacul terorist din […] Vezi știrea »

Lovitură mare dată de Garda de Coastă: Zeci de sirieni și trei călăuze bulgare, depistați de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au depistat 25 cetățeni sirieni, 21 adulţi şi 4 copii, care au încercat să intre ilegal în ţară din Bulgaria. Citește mai departe… Lovitură mare dată de Garda de Coastă: Zeci de sirieni […] Vezi știrea »

ALERTĂ – Incendiu puternic de vegetație în Delta Văcărești: Pompierii se luptă cu mai multe focare – FOTO

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, sâmbătă, în Delta Văcăreşti din Capitală. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 3.000 metri pătraţi, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Citește mai departe… ALERTĂ – Incendiu puternic de vegetație în Delta Văcărești: Pompierii se luptă cu mai multe focare – FOTO Sursă știre Vezi știrea »

Incident GRAV în Australia: O mașină a intrat în mulțime la Sydney! Mai multe victime

Cinci persoane, între care un bebeluş în cărucior, au fost rănite sâmbătă, după ce o maşină a intrat în plin într-o zonă pietonală a unui centru comercial din partea de nord a Sydney, relatează DPA. Alte surse indică şapte răniţi. Citește mai departe… Incident GRAV în Australia: O mașină a intrat în mulțime la Sydney! […] Vezi știrea »