Detaliu surprinzător! Cine este cel care susține că este FIUL ilegitim al Regelui Mihai

Fostul suveran al României, Mihai I, a decedat marți, la vârsta de 96 de ani. Acesta se afla la reședința sa de la Aubonne, Elveția. Principesa Moștenitoare Margareta, custodele Coroanei Articolul Detaliu surprinzător! Cine este cel care susține că este FIUL ilegitim al Regelui Mihai apare prima dată în Bugetul.ro. Detaliu surprinzător! Cine este cel […] Vezi știrea »

Amenzi în valoare de peste 2,3 milioane de lei date de polițiști în ultimele 24 de ore

Polițiștii au dat aproape 7.000 de amenzi în valoare de peste 2,3 milioane de lei și au confiscat bunuri de 250.000 de lei, în urma a peste 300 de acțiuni și aproape 2.500 de intervenții la evenimente, în ultimele 24 de ore. Amenzi în valoare de peste 2,3 milioane de lei date de polițiști în […] Vezi știrea »

Fitch confirmă ratingul orașului Brașov la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă

Agenția de evaluare Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru creditele pe termen lung în valută și monedă locală ale municipiului Brașov la ”BBB minus”, perspectiva asociată fiind stabilă, informează un comunicat de presă al agenției Fitch confirmă ratingul orașului Brașov la „BBB minus”, cu perspectivă stabilă Sursă știre Vezi știrea »

Aeroportul Henri Coandă, locul cinci în topul european al traficului aerian de pasageri

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti ocupă locul cinci în topul aeroporturilor care au înregistrat cea mai mare creştere a traficului aerian în primele zece luni ale anului 2017, clasament realizat de Airports Council International – Europe, potrivit unui comunicat emis vineri de CNAB. Aeroportul Henri Coandă, locul cinci în topul european al traficului aerian de […] Vezi știrea »