ACCIDENT pe DN1, între Aiud şi Turda, la Unirea. O persoană rănită după impact între un TIR şi un autoturism. Trafic restricţionat

Un accident rutier s-a petrecut joi seara, în jurul orei 22.00, pe DN1, între Aiud şi Turda, aproape de limita cu judeţul Cluj, în apropierea localităţii Unirea (sat Dumbrava). Din primele date, o persoană a fost rănită după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. Persoana rănită este şoferul autoturismului, care a […] Vezi știrea »

DNA: Mesajele electronice de pe adresa anticoruptie@pna.ro nu sunt transmise de instituţie. DNA nu are conturi pe reţele de socializare

Direcţia Naţională Anticorupţie atenţionează că adresa anticoruptie@pna.ro nu aparţine instituţiei şi că mesajele primite de pe acest mail, de către diferite persoane, nu provin de la DNA. De asemenea, precizează că nici instituţia, nici persoane din conducerea acesteia nu au cont sau pagini pe reţele de socializare. “Având în vedere că, în cursul zilei de […] Vezi știrea »

Un asteroid de dimensiunea unui autobuz trece în apropierea Terrei. A fost descoperit recent

Un nou asteroid, de data asta descoperit recent, trece în apropierea Terrei. Este de dimensiune similară celui care a explodat, acum patru ani, deasupra oraşului rusesc Celiabinsk. Va trece joi, între Pământ şi Lună, nefiind vreun pericol de impact cu Terra, potrivit Space.com. Numit 2017 TD6, are dimensiunea unui autobuz (între 9,9 și 22 de […] Vezi știrea »

VIDEO: Campania online #metoo, în care persoane dezvăluie că au fost hărţuite sexual, ia amploare şi în România. Cum se implică Poliţia

Milioane de femei, dar şi bărbaţi participă la campania online iniţiată în urma scandalului sexual în care este implicat producătorul Harvey Weinstein din Hollywood. Fenomenul a ajuns şi în România, mii de femei din ţară mărturisind pe internet că au fost hărţuite sexual sau au suferit traume în copilărie. Una dintre femeile din România care […] Vezi știrea »

Mai multe comisioane bancare vor fi eliminate. Ce servicii vor fi acordate gratuit

Comisioanele percepute pentru deschiderea şi închiderea unui cont bancar de plăţi cu servicii de bază pentru persoanele fizice vor fi eliminate, potrivit unui proiect de act normativ care va ajunge în curând la votul decisiv al Camerei Deputaților. De asemenea, nu va mai fi aplicat nici comisionul pentru retrageri de bani sau comisionul pentru interogarea […] Vezi știrea »