Câţi români suferă de depresie. Simptomele acestei boli „ascunse” şi avertizări de la specialişti

Numărul persoanelor care intră în depresie este într-o creştere alarmantă, se arată într-un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Peste 350 de milioane de persoane din întreaga lume şi peste două milioane de români suferă de această afecţiune. Elementul principal al depresiei este dispoziția depresivă, tristă, aparent fără motiv, prezentă în cea mai mare parte […] Vezi știrea »

FOTO ŞTIREA TA: Peisaj „obişnuit” de vacanţă în Munţii Şureanu. Soare, aer curat şi… gunoaie neridicate de trei săptămâni

Zona deosebit de pitorească a Munţilor Şureanu este din nou umbrită de… civilizaţie. Mormane de gunoaie aruncate în pubele, de turişti sau proprietari de pensiuni, zac neridicate de trei săptămâni, după cum spun oameni din zonă. Nu este pentru prima dată când este sesizată situaţia şi aceasta nu se repetă doar vara. Situația este una […] Vezi știrea »

Informare METEO: CANICULĂ şi disconfort termic până DUMINICĂ şi posibile FURTUNI. Regiunile vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat informarea privind vremea caniculară din acest weekend. Va fi foarte cald sâmbătă şi duminică, iar din noaptea de duminică spre luni sunt aşteptate furtuni. În perioada 19-20 august, vremea va fi călduroasă, caniculară sâmbătă (19 august) în cea mai mare parte a zonelor de câmpie și de podiș, iar […] Vezi știrea »

Epidemia de rujeolă: Aproape 9.000 de cazuri în ţară şi peste 30 de persoane decedate. Care este situaţia din Alba, la mijlocul lunii august

S-au înmulţit din nou cazurile de rujeolă. Sunt peste 8.800 înregistrate în ţară, la 18 august, cu 310 mai multe faţă de săptămâna trecută. Numărul deceselor cauzate de această boală a ajuns la 32, majoritatea în Timiş, Dolj şi Arad. În judeţul Alba, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 189, cu 9 mai multe faţă de […] Vezi știrea »

EVENIMENTE 2017 în Alba. Distracţia de vară pe ultima sută de metri, dar şi cea de la începutul toamnei. Detalii de la organizatori

Dacă v-aţi întors din concedii „obositoare” la mare sau în străinătate ori poate încă nu aţi ales o destinaţie şi vreţi să vă destindeţi în zilele care au mai rămas din sezonul estival, aveţi opţiunea să alegeţi locaţii din judeţul Alba. Sunt locuri frumoase, mai mult sau mai puţin cunoscute, pe care le puteţi descoperi […] Vezi știrea »