Diplomat nord-coreean: A avea arme nucleare este ‘o chestiune de viaţă şi de moarte’ pentru Coreea de Nord

Phenianul nu intenţionează să poarte nici un fel de negocieri cu Washingtonul în legătură cu programul său nuclear, a declarat vineri la Moscova un înalt diplomat nord-coreean, precizând că a avea arme nucleare este ”o chestiune de viaţă şi de moarte” pentru Coreea de Nord, Citește mai departe… Diplomat nord-coreean: A avea arme nucleare este […] Vezi știrea »

Militarii din Cetatea Aradului, în sprijinul persoanelor nevoiașe

Cu toţii ştim că există oameni bogaţi şi săraci, oameni cu o poziţie socială privilegiată şi semeni de-ai noştri a căror traiectorie pe marea învolburată a acestei vieţi nu a fost tocmai conform visului lor. Există inimi de piatră, insensibile la ceea ce se întâmplă în jurul lor, însă sunt şi suflete care radiază bunătate […] Vezi știrea »

Parlamentarii europeni inaspresc regulile privind confidentialitatea online

Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European a votat joi reguli mai stricte pentru serviciile de comunicatii online – mesagerie sau e-mail – cum ar fi WhatsApp si Skype, restrictionand modalitatile prin care acestea isi pot urmari utilizatorii, informeaza Reuters, transmite AGERPRES. Conform noii versiuni a proiectului ePrivacy, operatorii de telecomunicatii si serviciile online trebuie […] Vezi știrea »

Epidemia de RUJEOLĂ: Încă un deces, al 35-lea, la Braşov. Peste 9.600 cazuri de îmbolnăviri, în ţară. Situaţia din Alba

A fost înregistrat încă un deces din cauza rujeolei, în România. O femeie în vârstă de 39 de ani din judeţul Braşov şi-a pierdut viaţa. În total, au fost 35 de decese, în epidemia de rujeolă, până acum. În judeţul Alba, nu a fost vreun asemenea caz, însă sunt înregistrate 187 de îmbolnăviri. La nivel […] Vezi știrea »

Te cunosc de undeva

Cine ar fi crezut că după o Revoluție în care părinții, copiii și frații noștri și-au dat viața pentru ca noi să ne putem bucura de libertate, de o viață lipsită de mizeriile securist-comuniste, de ororile trecutului, o viață în care să aflăm ce este și cum se simte adevărata democrație, vom ajunge să avem […] Vezi știrea »