Cine ar fi crezut?! Afacere neștiută a lui Ghiță de 37,5 MILIOANE euro

Sebastian Ghiță s-a îmbogățit din afaceri în zona IT. Asta știe deja toată lumea, așa cum știe și că majoritatea contractelor sale au fost cu statul român sau sârb, după cum a fost dezvăluit cu câteva luni în urmă. Citește mai departe… Cine ar fi crezut?! Afacere neștiută a lui Ghiță de 37,5 MILIOANE euro […] Vezi știrea »

WTA prezintă calculele: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial

Simona Halep profită de un wildcard şi participă la turneul de săptămâna viitoare de la Eastbourne (Anglia), competiţie la care vor fi prezente aproape toate jucătoarele care ar putea avea un impact la Wimbledon, scrie site-ul WTA. Citește mai departe… WTA prezintă calculele: Cum poate ajunge Halep numărul 1 mondial Sursă știre Vezi știrea »

Reșița, pregătită de mega distracție! Carla’s Dreams și The Motans, la Zilele Orașului 2017!

Așteptarea a luat sfârșit! Primăria Reșița a anunțat, în această seară, programul complet al sărbătorii orașului. Anul acesta, reșițenii vor fi gazdele celor mai tari artiști ai momentului! Primăria Reșița pregătește sărbătoarea orașului, care anul acesta se anunță a fi una de neuitat. Cei mai tari artiști de pe scena muzicală românească vor fi prezenți […] Vezi știrea »

ÎPSS Ioan, Dan Negru, Călin Dobra și Popa’S au ținut discursuri motivaționale minorilor delincvenți de la Buziaș

Vedeta de televiziune Dan Negru, cel mai rapid caricaturist din lume, Ștefan Popa Popa’S, Călin Dobra, șeful CJT și ÎPSS Ioan au fost invitații speciali ai manifestării cultural-sportive ”Fii fair-play pe teren și în viață”, organizată cu prilejul Zilei porților deschise la Centrul Educativ Buziaș, vineri 23 iunie. Citește mai departe… Sursă știre Vezi știrea »