Povestea FABULOASĂ a tinerei care a scăpat cu viața din trei atentate teroriste din Franța, Anglia și Spania

O tânără de 26 de ani are parte de o viață demnă de filmul ”Final Destination”. Julia Monaco, o tânără de 26 de ani din Australia, a scăpat cu viață din trei atentate teroriste majore, produse la Berlin în Germaia, în Marea Britanie la Londra și ultimul la Barcelona, în Citește mai departe… Povestea FABULOASĂ […] Vezi știrea »

Munca de acasă: Patronatele cer şi varianta contractelor part-time, în proiectul de la Parlament privind tele-munca

Firmele şi angajaţii cer parlamentarilor să includă şi posibilitatea încheierii contractelor part-time pentru “tele-muncă”. În proiectul aprobat de Guvern nu este şi această variantă. În proiectul Guvernului, ”tele-munca” este: ”forma de organizare a muncii în care o activitate care ar putea fi efectuată în cadrul locului de muncă organizat de angajator se realizează de către […] Vezi știrea »

Fosta conducere a CJA Bihor îi solicită şefului AJF, Radu Bitea, să îşi ceară scuze

Fosta conducere a Comisiei Judeţene a Arbitrilor Bihor reacţionează la ultimele apariţii publice ale preşedintelui AJF Bihor, Radu Bitea. Grupul de arbitrii mutaţi la Satu Mare precizează într-un comunicat că acuzele aduse de şeful AJF nu au niciun temei şi solicită prezentarea de scuze din partea lui Radu Bitea. Sursă știre Vezi știrea »