Plan de actiune ”Foc de artificii” in Maramures

Comisarul sef de politie Simion Petrar, sef Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a declarat luni, la intalnirea cu secretarii unitatilor administrativ-teritoriale ca se afla in derulare un plan de actiune pentru cresterea sigurantei cetateanului prin activitati de prevenire, identificare si combatere a evenimentelor negative, generate de nerespectarea […] Vezi știrea »

Vanzare apartament in Cehu Silvaniei – Extras publicatie imobiliara, din data de 11. 12. 2017

Noi, Societatea Civila Profesionala de Executori Judecatoresti Morari si Asociatii cu sediul/domiciliul in loc. Baia Mare, str. George Cosbuc, nr. 25A, ap. 10, jud. Maramures, prin executor judecatoresc asociat Iosif-Nicolae POPAN, in temeiul art. 838(1) Cod. Pr. Civila, se publica spre cunostinta generala ca in ziua de 09 luna 01 anul 2017 ora 15,00, se […] Vezi știrea »

Vanzare teren in Copalnic Manastur – Extras publicatie imobiliara, din data de 11. 12. 2017

Noi, Societatea Civila Profesionala de Executori Judecatoresti Morari si Asociatii cu sediul in loc. Baia Mare, str. George Cosbuc, nr. 25A, ap. 10, jud. Maramures, prin executor judecatoresc Iosif-Nicolae POPAN, in temeiul art. 838(4) Cod. Pr. Civila, se publica spre cunostinta generala ca in ziua de 08 luna 01 anul 2018 ora 13.00, se va […] Vezi știrea »

Consilierul judeţean Adrian Cozma vrea masă rotundă pentru susţinerea proiectelor judeţului

Consilierul judeţean Adrian Cozma recomandă partidelor politice să se adune la aceeaşi masă pentru a susţine proiectele care interesează judeţul Satu Mare. El este de părere că atât opoziţia cât şi puterea pot ajunge la un numitor comun pe proiectele importante de investiţii. Propunerea concretă a lui Cozma vizează demararea documentaţiei tehnico-economice pentru realizarea unui […] Vezi știrea »

Principesa Margareta, la sedinta solemna: Voi continua sa servesc interesele fundamentale ale Romaniei

Custodele Coroanei Romane, principesa Margareta, a afirmat luni, la sedinta solemna a Camerelor reunite ale Parlamentului, dedicata omagierii Regelui Mihai I, ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale Romaniei si isi va inchina munca romanilor din toate tarile lumii, informeaza AGERPRES. “Incepe un nou timp pentru Casa Regala. Cu aceleasi valori si principii ca […] Vezi știrea »