Rezerva bugetară alocată pentru infrastructură în Teleorman

În judeţul Teleorman, ploile torenţiale căzute anul acesta au determinat o creştere rapidă a debitelor râurilor, care au produs viituri deosebit de puternice, ceea ce a dus la distrugerea şi erodarea platformei drumurilor judeţene şi comunale şi la afectarea infrastructurii unor poduri şi podeţe. Pagubele s-au produs pe raza administrativ-teritorială a 17 localităţi. Din această […] Vezi știrea »

În curând, sală de sport nouă în Siliștea Gumești

Comuna Siliştea Gumeşti este situată în N-V judeţului Teleorman, la graniţa cu judeţul Argeş. Rolul de primar al localităţii îi revine lui Mihai Petrescu care se află la al treilea mandat al său. Însă, încă de la Revoluţie, edilul-şef a ocupat diverse funcţii în administraţia locală pe care acum o conduce. Mândru că nu şi-a […] Vezi știrea »

“Voluntar pentru Alexandria, oraşul meu european” – program iniţiat de Primărie

Primăria-orașului-Alexandria

La începutul lunii octombrie, sala de şedinţe a Primăriei Alexandria va găzdui o dezbatere publică pe marginea unui proiect privind Regulamentul de organizare şi funcţionare a activităţii de voluntariat sub autoritatea Municipiului Alexandria. Potrivit proiectului, orice persoană din oraș care va dori să devină voluntar într-un anumit domeniu va încheia cu autoritatea locală a Primăriei un contract de voluntar, pentru un termen stipulat de minim 1 […] Vezi știrea »

În scurt timp, mai multe străzi din oraș vor fi reabilitate

În urma demersurior făcute pentru obţinerea fondurilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Primăria Municipiului Roşiorii de Vede continuă şi în acest an programul de modernizare a infrastructurii locale. Vor fi reabilitate și modernizate străzile Republicii, Carpați, Stelian Popescu, Mihai Eminescu și Lt. Bălăcescu. n urma lucrărilor de reabilitare, timp de minim 5 ani pe aceste străzi nu se mai fac racordări la conducta de gaze […] Vezi știrea »