Chitila, orașul de lângă Capitală

Situat în partea de nord-vest a Municipiului București, orașul Chitila este o unitate teritorial-administrativă ce intră în componența județului Ilfov. La nivel de infrastructură, orașul Chitila este situat pe DN 7 și este străbătut de acesta pe o distanță de 3,5 km, precum și de Șoseaua de Centură, pe o distanță de 6,4 km. În orașul […] Vezi știrea »

Cu o infrastructura complexă, localnicii sunt mulţumiţi

Primăria Balotești a pus la dispoziția cetățenilor o infrastructură complexă: drumuri asfaltate, rețele electrice, rețele de apă și canalizare, rețele de alimentare cu gaze naturale, rețele telefonice. În afara drumului de interes național (DN – 1 București Ploiești) a cărui întreținere este asigurată de MTLPAT, satul Balotești continuă pe Drumul Județean 101, care necesită reparații pe […] Vezi știrea »

Petrecere de Haloween, în Afumaţi!

Chiar dacă nu este o sărbătoare tradițională românească, celtica sărbătoare de Halloween a devenit pe an ce trece tot mai populară și pe meleagurile noastre, ea fiind percepută drept încă un prilej de distracție și petrecere, așteptat cu nerăbdare de către copii. Devenită deja tradiție, sărbătoarea Halloween-ului a adunat și anul acesta, în incinta Bazei Sportive din Afumați, […] Vezi știrea »

Investiţii în viitorul comunei Tunari

Comuna Tunari este situată la nord de Bucureşti, fiind formată din satele Tunari (reşedinţa) şi satul Dimieni. „O tradiţie veche, păstrată din generaţie în generaţie, arată că această comună şi-a luat numele de la o veche fabrică de tunuri de cireşari, construită nu departe de Linia de Centură.”Acum, cel care are grijă ca tradiţia să fie dusă mai […] Vezi știrea »

Un deceniu pentru comuna Grădiştea

Grădiniţa-cu-program-prelungit

Nu orice localitate se poate lăuda cu un primar care stă la conducere de peste un deceniu. Acest lucru se întâmplă însă în comuna Grădiştea. Mihail Toma se ocupă de buna dezvoltare a localităţii sale încă din anul 2004 cand a fost ales în funcţie. Investiţiile şi proiectele demarate pentru creşterea calităţii vieţii cetăţenilor reprezintă numărul unu în agenda sa. […] Vezi știrea »