Din suflet pentru localitate

Deşi se află la primul său mandat în calitate de primar al comunei Munteni Buzău, Florin Stan pare că a descoperit secretul unei bune conduceri. În trecut, localitatea era recunoscută ca o comună formată din „ţărani săraci”, însă, datorită muncii lor chibzuite, atât pe teren propriu, cât şi la moşieri, mulţi locuitori reuşiseră, după al […] Vezi știrea »

Alimentarea cu apă e în curs de finalizare

Comuna Moldoveni este situată în partea de sud-est a judeţului Ialomiţa, în Câmpia Bărăganului, la 10 km distanţă de oraşele Urziceni şi Fierbinţi şi la 50 km de Bucureşti. Numărul total de locuitori este de 1500, din care 30% reprezintă populaţia activă, calificată în domenii ca industria uşoară, construcţiile sau agricultură. Două proiecte deosebit de […] Vezi știrea »

Elevii din Borănești au microbuz școlar

Anul 2004 a fost anul în care comuna Borăneşti a fost înfiinţată. Acum, este formată din satul Sinteşti şi Borăneşti (reşedinţa). Este o localitate care numără peste 2.400 de locuitori, dar are şi un edil-şef ambiţios şi cu multă putere de muncă. Deşi se află la primul său mandat în calitate de primar, Adrian Nae […] Vezi știrea »

Priorităţile primarului Catrinoiu

Pasarelă-pietonală-Fetești

Primarul Municipiului Feteşti îşi cunoaşte priorităţile! Aşa se explică cele trei „direcţii” pe care le aplică edilul pentru viitorul oraşului său: „Activitatea mea, ca primar, va urma, concomitent, trei direcţii, aparent simple, dar foarte eficiente.”, mărturiseşte Gheorghe Catrinoiu. Punctul unu în agenda sa de primar se numeşte „Feteşti – un oraş curat”. Acesta presupune: salubrizarea întregului municipiu prin amenajarea ghenelor de gunoi; desfiinţarea gropilor de gunoi existente, […] Vezi știrea »

Piaţa Revoluţiei – reabilitată şi modernizată

Primăria-din-Slobozia

Centrul orașului Slobozia va căpăta în scurt timp o altă înfățișare, peste 50 milioane lei fiind investiți în amenajarea Pieței Revoluției. Administraţia locală a Municipiului Slobozia a semnat un contract pentru proiectul „Reabilitare funcţională a Pieţei Revoluţiei – Slobozia”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub – domeniul „Centre urbane”, cod SMIS […] Vezi știrea »