Adunaţii Copăceni, în topul localităţilor prospere

Renumit ca fiind un primar valoros pentru cetățenii localității pe care o conduce prin prisma gândirii sale politice și nu numai, edilul comunei Adunații Copăceni din Giurgiu este unul dintre liberalii vechi din județ.

Ion Tache se află la cel de-al doilea mandat în calitate de primar al localității Adunații Copăceni. Edilul a reușit să confere regiunii o nouă imagine în toate ariile, începând de la clădirea Primăriei până la școli, biserici, Cămin Cultural, drumuri… pe scurt: Adunații Copăceni beneficiază în prezentul zilelor noastre de o nouă înfățișare.

Având un suflet tânăr, edilul este extrem de implicat în rândul celor care vor deveni viitorul. Ion Tache a renovat cele trei școli și grădinițe din localitatea pe care o conduce. Fiecare elev beneficiază astfel de un sistem de educație îmbunătățit, în săli de clase moderne, săli dotate în proporție de 80%.

Ion-Tache,-primarul-comunei-Adunații-Copăceni

Ion Tache, primarul comunei Adunații Copăceni

„Iubesc localitatea pe care o conduc și consider că fiecare om trebuie să trăiască decent, fiindu-i ascultate nevoile.

Câteva dintre proiectele aflate în plin prag de desfășurare în cadrul primăriei Adunații Copăceni sunt „Modernizarea stației de alimentare cu apă“, bugetul fiind momentan de 5.000 de lei, „Sistem de canalizare și stație de epurare în comuna Adunații Copăceni“, ultimul proiect fiind însă fără finanțare; menționăm că ambele proiecte sunt incluse în cadrul MDRAP.

Unul dintre domeniile care ocupă un loc primordial în localitate îl reprezintă cultura: Căminul Cultural a avut parte de modernizare „ca la carte“, cum s-ar spune. Acolo, tinerii sunt așteptați să ia parte la tot soiul de activități, evenimente, festivități și nu numai: ori de câte ori simt nevoia să asculte muzică bună sau doresc să împărtășească un timp de calitate laolaltă, timp folosit într-un mod constructiv atât individual, cât și colectiv, primăria le-a pus la dispoziție acest spațiu pentru a-l folosi întru totul. Tot la capitolul modernizare se află și drumurile comunei care, conform aprobării PUG, se desfășoară și ele în prezent.

Cum sănătatea este deosebit de importantă pentru fiecare dintre noi, fiind chiar mai presus de toate, Ion Tache s-a asigurat că dispensarele conțin aparatura necesară. Au fost deschise o serie de spații extrem de utile cetățenilor: un nou cabinet de medicină generală și un altul pentru analiza sângelui. Cetățenii din localitate dispun de servicii gratuite în cadrul acestuia din urmă. Ca să nu mai spunem de faptul că toți cei peste șase mii de locuitori din comuna Adunaţii Copăceni, județul Giurgiu nu îşi ascund bucuria datorată unui viitor proiect care se va desfășura chiar în cadrul localității lor. Și pe bună dreptate! La mai puţin de 30 de km sud de Bucureşti un investitor privat – Infra Group SRL, companie controlată indirect de omul de afaceri Nelu Iordache, prin Romstrade şi Blue Air, vrea să înceapă chiar din acest an construcţia primului aeroport integral privat: Internațional Airport „Bucharest South” Adunaţii Copăceni.

Biserica și Centrul Cultural Adunaţii Copăceni

Picture 1 of 3

Lasă un Comentariu...

*