Biserica Sfântul Pantelimon, monument istoric

Încă de când era consilier și-a spus că cineva trebuie să facă mai mult pentru comunitate. „Mă atrage această localitate, numai prin proiecte pot să rea – lizez niște obiective cu adevărat necesare cetăţenilor”. Aflându-se la cel de-al doilea mandat, Marian Bălan ne-a relatat câteva din proiectele implementate în cadrul localității pe care o conduce: […] Vezi știrea »

La Giurgiu, proiecte fructuoase în tot orașul

Municipiul Giurgiu a fost unul dintre cele nouă oraşe pilot din România care, începând cu anul 2000, a elaborat Strategia locală de dezvoltare durabilă cu sprijinul Centrului Naţional de Dezvoltare Durabilă Bucureşti care a asigurat la nivel naţional organizarea, monitorizarea şi activitatea de consultanţă în cadrul proiectului ROM / 98 / 012, prin Programul Naţiunilor […] Vezi știrea »

Fonduri nerambursabile Regio pentru dezvoltarea Complexului de Servicii Sociale Giurgiu

La final de octombrie, Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a participat, la Giurgiu, la evenimentul prilejuit de semnarea unui nou contract de finanţare din Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.2 „Reabilitarea/modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Beneficiarul […] Vezi știrea »

Adunaţii Copăceni, în topul localităţilor prospere

Renumit ca fiind un primar valoros pentru cetățenii localității pe care o conduce prin prisma gândirii sale politice și nu numai, edilul comunei Adunații Copăceni din Giurgiu este unul dintre liberalii vechi din județ. Ion Tache se află la cel de-al doilea mandat în calitate de primar al localității Adunații Copăceni. Edilul a reușit să confere regiunii o nouă imagine în toate ariile, începând de la […] Vezi știrea »

Bugetul e redus, dar localnicii nu dau înapoi

Marian-Patuleanu,-primarul-comunei-Singureni

Singureni: 3.200 de locuitori, 1.560 de gospodării. Este o localitate ce aparține județului Giurgiu, localitate care, în pofida bugetului redus, se îmbogățește prin locuitorii muncitori: o mare parte dintre localnici lucrând în agricultură, o parte destul de mică în construcții. „Comuna noastră e o comuna săracă din punct de vedere al investitorilor, nu există nici măcar unul pe raza sa. Trăim din încasări care nu sunt la un nivel foarte ridicat, […] Vezi știrea »