Rezerva bugetară alocată pentru infrastructură în Teleorman

În judeţul Teleorman, ploile torenţiale căzute anul acesta au determinat o creştere rapidă a debitelor râurilor, care au produs viituri deosebit de puternice, ceea ce a dus la distrugerea şi erodarea platformei drumurilor judeţene şi comunale şi la afectarea infrastructurii unor poduri şi podeţe. Pagubele s-au produs pe raza administrativ-teritorială a 17 localităţi. Din această […] Vezi știrea »

În curând, sală de sport nouă în Siliștea Gumești

Comuna Siliştea Gumeşti este situată în N-V judeţului Teleorman, la graniţa cu judeţul Argeş. Rolul de primar al localităţii îi revine lui Mihai Petrescu care se află la al treilea mandat al său. Însă, încă de la Revoluţie, edilul-şef a ocupat diverse funcţii în administraţia locală pe care acum o conduce. Mândru că nu şi-a […] Vezi știrea »

Măestrie în dezvoltarea localităţii Poiana Câmpina

Poiana Câmpina este o localitate din judeţul Prahova care are în componenţa sa 4 sate: Babolia, Pietrişu, Poiana Câmpina (reşedinţa) şi Răgman. Din anul 2012, la conducerea comunei stă Alin Moldoveanu. Maestru Emerit al Sportului și Antrenor Emerit, domnul primar a reuşit să devină un maestru şi în ceea ce ţine de tainele administraţiei publice. […] Vezi știrea »

Valea Proviţei sau Valea Europeană

Lucrează în administrație de la vârsta de 32 de ani. „Am învățat să fiu o tânără cu un simț al responsabilității mai dezvoltat. După o pauză, m-am întors în 2004 când, deși nu-mi place să o spun, nu am găsit nimic aici. Clădirea primăriei nu avea nici măcar o ușă. Mi-a fost destul de greu, […] Vezi știrea »

Proiecte și investiţii considerabile în Bănești

Câteva dintre proiectele deja finalizate ale comunei Bănești din județul Prahova ne-au fost relatate de primarul Gheorghe Stoica: „A fost realizat un pasaj pietonal sub DN1, pasaj care face legatura între cele două cartiere ale Băneștiului: Cătin cu cealaltă parte a localității întrucât avem o pasarelă care pe timp de iarnă nu putea fi folosită […] Vezi știrea »